Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vybielené auto a 100 tisíc v lufte! Reakcia okradnutého Bohuša Matuša šokuje!
Zdielať na

Vybielené auto a 100 tisíc v lufte! Reakcia okradnutého Bohuša Matuša šokuje!

Zdroj: youtube/printscreen

Spevák Bohuš Matuš (48) prežíval za posledný rok veľmi pekné chvíle, od sťahovanie sa do spoločného bytu, cez narodenie prvého potomka, v máji sobáš s milovnou priateľkou, až po opätovné sťahovanie sa do nového domu so záhradou. Aktuálne je už v novom a teší sa zo všetkého, čo mu bývanie v domčeku prináša, ba pomýšľa od radosti aj na ďalšieho potomka. Ale aby nebolo všetko iba pekné, aktuálne zažil aj veľmi nepríjemné chvíle.

Bohuš Matuš je veľmi dôverčivý typ, rozhodne nepatrí k ľuďom, ktorí sa neustále chránia pred všemožnými hrozbami. Aj preto priveľmi nedbal na radu svojej manažérky, ktorá ho upozorňovala na ostražitosť v jednej záležitosti. "Moja manažérka mi vždy hovorí, aby som si z auta odpratal veci," povedal Bohuš Matuš pre Blesk, jej radami sa však neriadil a teraz na to doplatil. Nielenže mu vykradli auto, ktoré zaparkoval na sídliskovom parkovisku, ale ho aj poškodili. Rozbili mu na ňom okno. Nebolo to ale po prvýkrát.

Do jeho zaparkovaného auta sa nedávno niekto vlámal a ukradol všetko, čo tam našiel. Tentoraz prišiel Bohuš o oblek na koncertovanie a gitaru s puzdrom, všetko v hodnote takmer stotisíc českých korún. "Nádherné sako, nádherný oblek vyšiel nazmar. To by ma ale tak netrápilo ako gitara. Tá stála päťdesiattisíc korún. A púzdro bolo od jedného folkového speváka," skonštatoval mrzuto Bohuš Matuš, ktorý tento skutok, samozrejme, hneď nahlásil na polícii. Vysvetlil, že sa ponáhľal na koncert, kde mal vystupovať, a preto rýchlo zamieril k svojmu zaparkovanému autu. Zdržalo ho však nemilé prekvapenie. 

Bohuš vyznáva lásku mladučkej manželke aj cez jeho piesne a videoklipy, pozrite si ten s názvom Jsi krásná: 

Zatiaľ sa však polícii nepodarilo nájsť páchateľa. Avšak sám si nemohol nevšimnúť, že parkovisko na sídlisku, kde spevák zaparkoval svoje auto, radi obchádzajú zvláštne typy a ľudia bez domova. Keď sa Matuš od policajtov dozvedel, kto by mohol byť vinníkom, zamyslel sa. "Nebolo mi to potom vlastne až tak ľúto, pretože bezdomovca úprimne ľutujem. Na druhej strane, ani gitaru, ani oblek nemohli predať za veľa. Podľa mňa z toho mali tak na dva, tri dni na pivo," usúdil až prekvapivo dobrosrdečne spevák.  

Bohuš je napriek nepríjemnej udalosti pozitívne naladený a necíti hnev, je si vedomý, že sa má v živote lepšie ako ľudia, ktorí mu cennosti z auta ukradli:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bohuš Matuš (@bohus_matus_oficialni)

Ukradnuté veci si spevák musel opäť zadovážiť. A nebola to celkom lacná záležitosť. K tomu mu vznikla aj škoda v súvislosti s poškodeným vozidlom. "Účet za auto bol asi desaťtisíc korún, len to rozbité zadné sklo stálo osemtisíc. Plus tie veci. Celkovo to bolo asi sto tisíc korún. Nejako tragické to ale nebolo. Peniaze sa točia, je ich celkom dosť. Len ma mrzelo, že som musel ísť na vystúpenie s rozbitým okienkom," hľadal Matuš dôvody, prečo brať aj takúto nepríjemnosť s nadhľadom. Uvedomuje si, že sú osoby, ktoré sú na tom oveľa horšie ako on.

Súvisiace články

Najčítanejšie