Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Najslávnejšia Košičanka to s východom vzdala! Pre TOTO sa Nora presťahovala do Bratislavy!
Zdielať na

Najslávnejšia Košičanka to s východom vzdala! Pre TOTO sa Nora presťahovala do Bratislavy!

Archívna reportáž

Keď sa povie "Košice", človeku napadne všeličo spojené s touto metropolou východu našej krajiny. Ale keď sa povie "Pereš", je to absolútne jednoznačné - Mojsejovci. Hoci kontroverzný manželia už dávno netvoria pár a Nora je dokonca Kabrheľová, zrejme navždy ostanú symbolom nielen tejto časti Košíc, ale aj toho, aké bizarné postavy sa môžu stať celebritami.

Eleonóra Pischová, neskôr Kašaiová, potom Mojsejová a po krátkom manželstve s niekdajším účastníkom jej vlastnej reality šou, Františkom, už Kabrheľová (62), je východniarka ako lusk. Čo si zaumienila, to dosiahla a neexistovala pre ňu prekážka - dokonca ani keď išlo o súboj so zákonmi. Vždy si jednoducho dokázala nájsť cestičku smerom k svojmu cieľu. A ak má ísť cesta za šťastím cez Bratislavu, tak nech, zverila sa portálu Pluska.sk.

Zbehlá podnikateľka a účtovníčka bola jednu dobu aj kandidátkou na poslankyňu do NRSR za HZDS, viac pozornosti ale vzbudila v roku 2011 s vlastnou stranou s názvom Strana slobodné slovo Nory Mojsejovej. Potom nasledovalo viacero obvinení a aj 13 mesiacov za mrežami.

Táto pesnička spôsobila veľký rozruch, pre vulgarizmy nie je vhodná pre deti a mládež: 

Po celú dobu ale vždy platilo, že útočisko nachádzala v Košiciach, kde žila takmer celý život, hoci sa, paradoxne, narodila na západnom Slovensku, v Trenčíne. S dosiahnutím dôchodcovského veku sa ale rozhodla pre radikálnu zmenu - presťahovala sa do Bratislavy. Hrdých Košičanov jej vyhlásenie, ktoré poskytla portálu Pluska.sk asi nepoteší: "Mňa to tam dávno nudilo. Nikto o tom nevedel, iba ja. Ja som nastavená tak, že potrebujem meniť prostredie".

Nora sa bez svojej Šarinky ani nepohne:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa NORA (@nora_kabrhelova)

Priznala, že to nebolo jednoduché, no našla si pekný byt, kde môže spokojne bývať aj so svojou sučkou Šarinkou. Tá je vraj definitívne jej jedinou láskou, hoci, ako Nora dokázala, stále má v sebe mladého a rebelského ducha a rozhodne má ešte aj čas na veľkú lásku. Rozhodne sa nechystá na "dôchodok", naopak, stáva sa z nej opäť vplyvná influencerka s vyše 70 tisícmi sledovateľov. Nový imidž, nové priezvisko a nové bydlisko by si skutočne žiadali aj nový život a Nora je odhodlaná sa presadiť, ako pred časom dokázala aj spojením s kontroverznou Slaytiiinou v takmer nepublikovateľnej pesničke.

Súvisiace články

Najčítanejšie