Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hudobný škandál roka?! Nora Mojsejová vulgárne spieva v hiphopovej skladbe!
Zdielať na
Hudba

Hudobný škandál roka?! Nora Mojsejová vulgárne spieva v hiphopovej skladbe!

Archívna reportáž

Je to už nejaký piatok odvtedy, čo košická podnikateľka Nora Mojsejová vyskakovala pomaly aj z chladničky, ako sa hovorí. Jej život sa od čias reality šou s jej exmanželom Braňom poriadne zmenil. Za tých 15 rokov stihla padnúť aj na úplne dno, keď dostala za podvod 10 ročný trest odňatia slobody. Dva roky si skutočne odsedela, no od roku 2018 je voľná. A zjavne sa jej opäť zachcelo vzbudiť pozornosť.

Nora Mojsejová, čo je jedno zo štyroch priezvisk, ktoré v živote nosila, má 62 rokov. No ani vek, ktorý už možno nazvať seniorským, ju nezmenil. Stále ostáva tou istou kontroverznou Norou, ktorú v istom čase polovica Slovenska milovala a druhá nenávidela. Nič medzi tým asi neexistovalo.

"Milionárka" z Pereša toho stihla v živote skutočne dosť. Okrem toho, že bola v prvom rade účtovníčka, bola aj podnikateľka, módna návrhárka, hviezda vlastnej reality šou a napokon aj politička. Vydala sa štyrikrát v živote - po prvýkrát len na pár mesiacov, keď mala 18 rokov. Jej tretie manželstvo bolo to najznámejšie, so spevákom Braňom Mojsejom a zatiaľ posledné s Františkom Kabrheľom, účastníkom jej reality šou, bolo značne kontroverzné, keď mnohí zdieľali názor, že bolo uzavreté účelovo, aby sa dostala z väzenia. Netrvalo ani dva roky.

Vypočujte si novinku Slaytiiny v duete s Norou Mojsejovou. VAROVANIE: Obsahuje vulgárne výrazy!

Po odpykaní dvoch rokov sa Nora vrátila k svojmu životu. Ak by niekto čakal, že sa utiahne a už na seba nebude upozorňovať, je na veľkom omyle. V nedeľu sa na Youtube ocitla novinka interpreta s umeleckým menom Slaytiiina, občianskym menom Adama, ktorý je známy ako drag queen. Sám o sebe je dostatočne kontroverzný, v spojení s Norou už možno hovoriť o skutočnej provokácii vo vodách slovenského šoubiznisu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa S L A Y T III N A (@slaytiiina)

Nore nemožno uprieť, že akoby nestarla, nezabudla nahodiť tradičný kožuch a prezentovať v skladbe to, čo má najradšej - peniaze a pozornosť. Skladba s vulgárnym názvom Nedajte sa oje**ť a rovnakým refrénom tvrdí, že tieto dve postavičky chcú všetci sledovať a všetci chcú byť ako oni. O tom síce možno veľmi reálne pochybovať, no je možné, že istá kategória fanúšikov sa s tým stotožní, ako sa zdá aj z komentárov ľudí, ktorí evidentne patria medzi fanúšikov Slaytiiiny, ktorá na svojom Instagrame skladbu uviedla. "Po dlhých týždňoch skrývania tohto projektu aj pred najbližšími kamarátmi konečne môžme odštartovať SLAYxNORA, tento song je len začiatok," napísala drag queen s náznakom, že podobné počiny budú ešte pokračovať. V každom prípade jednoduchý text a tóny sú dostatočne chytľavé na to, aby si potom človek musel dávať pozor, či si náhodou nepospevuje nahlas. 

Súvisiace články

Najčítanejšie