Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
TENTO herec má nahradiť Johnnyho Deppa! Lepšie už zvoliť nemohli!
Zdielať na

TENTO herec má nahradiť Johnnyho Deppa! Lepšie už zvoliť nemohli!

Archívna reportáž

Sú to dva týždne, čo Johnny Depp šokujúco prehral sú s britským bulvárom. Ten ho označoval za "bitkára žien" potom, čo to o Deppovi tvrdí jeho exmanželka. Hoci jej spor s Deppom ešte nie je ukončený, súd dal v tomto prípade za pravdu bulváru, čim v podstate odsúhlasil, že Depp skutočne svoju vtedajšiu manželku bil.

Verdikt britského súdu Johnnyho Deppa nielen pobúril, ale aj absolútne znechutil. Americký herec tvrdí, že vôbec nevzali do úvahy jeho argumenty a dôkazy, a jeho boj pokračuje. Nič to už ale nezmení na tom, že povesť 57-ročného herca je pošramotená a prišiel aj o veľkú filmovú rolu.

Johnny Depp žiaril vo filme Fantastické zvery, kde hral v oboch doteraz nakrútených častiach najväčšieho zloducha, bielovlasého Gellerta Grindelwalda. Onedlho sa má začať nakrúcanie tretej časti a, pochopiteľne, opäť rátali aj s Johnnym. No len do verdiktu súdu. V tom momente dala od herca spoločnosť Warner Bros ruky preč.

Pozrite si ukážku z filmu Fantastické zvery:

Johnny Depp sa vyjadril, že stiahnutie z úlohy v treťom pokračovaní akceptuje. To ale rozhodne neakceptovali jeho fanúšikovia, ktorí sa vyslovene rozzúrili. Počas jediného týždňa podpísalo petíciu za prinavrátenie role Johnnymu už vyše 155 tisíc ľudí. To ale, pochopiteľne, filmová spoločnosť iste nevezme na vedomie, no prišla so silnejším tromfom. Zo všetkých možností, ktoré zoznam hercov ponúka, si vybrali skutočne veľmi dobre, píše portál Deadline.com.

​Zatiaľ to síce nie je oficiálne potvrdené, no najhorúcejším adeptom na rolu Gellerta Grindelwalda je dánsky herec Mads Mikkelsen. Na jednej strane je aj typovo podobný Deppovi, no navyše, je to skutočne výborný herec s mnohými oceneniami. Z hollywoodskych trhákov zažiaril napríklad vo filme Doktor Strange. No pre Mikkelsena to nie je až taká dobrá správa. Niektorí by mohli hovoriť o nekolegiálnosti, no isté je, že bude podrobený ostrému sledovaniu a porovnávaniu s Deppom. Vzhľadom k jeho kvalitám je ale vysoko pravdepodobné, že fanúšikovia napokon túto zmenu prijmú.

Súvisiace články

Najčítanejšie