Jasno
18°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Miro Jaroš a Tom Cruise sú v tom spolu! TAKÉTO spojenie si ale rozhodne nepredstavovali!
Zdielať na

Miro Jaroš a Tom Cruise sú v tom spolu! TAKÉTO spojenie si ale rozhodne nepredstavovali!

Archívna reportáž

Hovorí sa, že jedinú spravodlivosť na svete predstavujú choroby a smrť - tie nehľadia na slávu, krásu ani peniaze, jednoducho prídu na každého, keď je ich čas. No je ešte niečo, čo nedbá na to, koho sa dotkne - prírodné katastrofy a evidentne aj ľudské katastrofy v podobe dlhoprstých. Tam sú na tom dokonca známe a najmä bohaté osoby ešte o niečo horšie, ako obyčajní "smrteľníci"-

Asi najslávnejší detský spevák v našich končinách, šoumen Miro Jaroš, by nepochybne nedbal, ak by sa mohol pochváliť tým, že ho niečo neobvyklé spája s hollywoodskou superhviezdou Tomom Cruisom. Aktuálne sa mu to splnilo, žiaľ, tým najhorším možným spôsobom.

Len v stredu obletela svet správa, že Tomovi Cruisovi ukradli jeho vyše stotisícovú luxusnú limuzínu BMW aj s jeho osobnou batožinou. Zlodeji to spravili pritom rovnako prefíkane, akoby to iste spravili aj vo filme Mission: Impossible. Zlodeji použili skener na klonovanie signálu z bezkľúčového zapaľovania luxusného auta a auto si bez problémov vzali priamo spred hotela.

​Auto síce polícia napokon vypátrala, no všetko ostatné Cruisovi zmizlo. "Je to obrovská hanba pre bezpečnostný tím a chlapík, ktorý ho šoféroval, zúril - ale nie tak, ako Tom!" zveril sa portálu The Sun nemenovaný zdroj z blízkosti herca. Len o dva dni neskôr hlási podobne trpkú skúsenosť aj slovenská hviezda - Miro Jaroš. "Ráno nepríjemne prekvapilo. V noci nám z auta ukradli hudobné nástroje. Klavír aj bicie. Robíme všetko preto, aby sme koncerty odohrali," napísal roztrpčene na Facebook spevák, ktorému síce nezmizlo samotné auto, ale hudobné nástroje značnej hodnoty.

Práve v piatok mal navyše vystupovať na koncerte pre deti s jeho aktuálnym turné Do praveku vo Veľkom Krtíši. No ako neskôr pridal na Facebook informáciu, stačilo len päť hodín na to, aby sa ukázalo, že to s ľuďmi stále nie je také zle. "Náhradné nástroje sme si vďaka dobrým ľuďom a ochote môjho superteamu požičali a hrať budeme," oznámil Miro natešene fanúšikom z Veľkého Krtíša. Snáď podobne dobre dopadne aj príbeh Toma Cruisa, ktorého takto spojila v priebehu dvoch dní s našim spevákom nepríjemná skúsenosť.

Súvisiace články

Najčítanejšie