Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Slováček na liečenie manželky Patrasovej rezignoval: Keď je triezva, je v pohode, ale...
Zdielať na

Slováček na liečenie manželky Patrasovej rezignoval: Keď je triezva, je v pohode, ale...

Archívna reportáž

Rôzne aféry okolo Dagmar Patrasovej (65) a jej rodiny sú už dávno obohranou pesničkou. Ktovie prečo tak odrazu záleží jej manželovi Felixovi Slováčkovi (78) na tom, aby sa jeho ním dlhoročne podvádzaná manželka začala liečiť od alkoholizmu, ktorým podľa neho trpí. Ona to síce popiera, ale iste mnohé skutočnosti tomu predsa len nasvedčujú. Najnechutnejšie na tom ale je, že na ňu v tomto smere útočí aj vraj už bývalá milenka Felia Slováčka, Lucie Gelemová (38).

Iba prednedávnom sa Lucie Gelemová rozhodla oznámiť prostredníctvom sociálnej siete, že sa rozišla s Felixom Slováčkom, s ktorým boli milencami dlhých sedem rokov. "Túžim po rodine, živote v rodných južných Čechách na vidieku a s Felixom po siedmich rokoch v spoločnej domácnosti zostávame priatelia. Bolo to moje rozhodnutie, ktoré vyplynulo z Felixovho prístupu," napísala na Instagram. Slováček bol roky k nezamestnanej milenke veľmi štedrý, dopriaval jej luxus, ale zrejme jeho neochota posunúť vzťah ďalej napokon rozhodla, hoci to zatiaľ na definitívny koniec úplne nevyzerá.

Obe ženy Felixa Slováčka sa zjavne nemohli vystáť. Jedna druhú okiadzala, ako sa len dalo. Otázne je, prečo sa milenka hudobníka tak pohoršovala nad tvrdými  slovami právoplatnej manželky jej milenca, najmä keď sa spolu verejne predvádzali, čo by azda každú ženu veľmi ponižovalo. A to bol zjavne aj dôvod jej niekedy zrejme až nadmerného popíjania. Gelemová tak mala okamžite argument, prečo má Felix dôvod žiť radšej s ňou a neverný Slováček jej z toho istého dôvodu rád pritakával.

Toto prezradila prednedávnom v šou u Honzu Dědka:

Ale Gelemová si nedá pokoj ani po údajnom rozchode so Slováčkom. "Felixova druhá manželka sa stále odmieta liečiť a negatívne zasahuje do života mnohých ľudí. O jej závislosti na alkohole sa vie už viac ako 15 rokov," komentovala situáciu v rodine pre ŽivotvČesku.cz. "Neliečený dlhoročný alkoholizmus a s ním spojená bezohľadnosť zasahuje do života všetkých ľudí. Nielen najužšia rodina, ale aj tí, ktorí sa jej súčasťou stali nedobrovoľne," pokračovala Gelemová v moralizovaní zabúdajúc, že aj ona výrazne negatívne zasiahla do života rodiny. 

Vzťah Slováčka a Gelemovej je už minulosťou: 

Po rozchode Slváčka s Gelemovou si azda Dagmar Patrasová chvíľu robila nádeje, že sa manželstvo obnoví, no hudobník reaguje tvrdo: "Kým sa nenechá liečiť, tak sa s ňou vôbec nebavím, to je moja podmienka". Uplynulo už dlosť času a Felix Slováček priznal, že veci sa nepohli k lepšiemu. "Včera bola fajn, ale neviem... Na liečenie to, žiaľ, nevyzerá, podľa mňa o tom ani nepremýšľa," vyjadril sa pre ŽivotvČesku.cz tvrdohlavo trvajúc na tom, že život s Dádou bez zbavenia jej závislosti nevidí.

​Priznáva ale, že keď je jeho manželka triezva, je to skvelá žena a je s ňou zábava. Aj vzhľadom na vek oboch by bolo najlepšie, keby si tieto chúlostivé súkromné záležitosti nechali pre seba a pre Dagmar by iste bolo veľkou vzpruhou, keby jej manžel ukázal, že ju má rád a záleží mu na nej. No nepochybne závislosti sa treba zbaviť, už len kvôlu vlastnému zdraviu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie