Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zúfalstvo Gottovej! Manžel jej vzal podporu a ušiel do Mexika!
Zdielať na

Zúfalstvo Gottovej! Manžel jej vzal podporu a ušiel do Mexika!

Archívna reportáž

Najstaršia dcéra Karla Gotta má skutočne pomerne divoký život. Žiaľ, nie je to v dobrodružnom zmysle slova, skôr ide v jej prípade o to, že nikdy nevie, čo ju čaká na ďalší deň. Nepochybne to spôsobuje aj ona svojimi neraz nepremyslenými, alebo až naivnými rozhodnutiami.

Dominika Gottová (45) sa krátko po smrti otca vrátila po dlhých rokoch z Fínska do Prahy, aby si dala život do poriadku, ako to sľúbila svojmu milovanému otcovi. Darilo sa jej to ale len pár týždňov, prinajlepšom mesiacov a situácia sa začala rapídne zhoršovať. Škandály spojené s jej údajným alkoholizmom, ale aj scény, o ktoré sa postaral jej manžel, no napokon aj covid a strata zamestnania ju po niečo málo vyše roku presvedčili, že sa chce radšej vrátiť späť do Helsínk.

S tým súviselo aj rozhodnutie dať druhú šancu manželstvu, a tak stiahla žiadosť o rozvod a dokonca s hudobníkom Timom Tolkkim (55) požiadali o sociálny byt. Obaja sú totiž dlhodobo bez práce a Fínsko je v tomto smere veľmi štedré. 

Dominika sa pokúsila prilepšiť si knihou spomienok na otca:

Dlho sa ale Dominika z idylky netešila. Jednak si ešte stále nenašla prácu a je na podpore, no navyše ju ešte aj jej manžel necháva väčšinu času opustenú. A presne to isté spravil aj teraz. Sotva prišla podpora, časť z nej zhrabol a opäť vyrazil na oceán, zo sľubov Dominike nie je nič. "Sľuboval, ako budú zariaďovať byt, ako budú jeden druhému oporou. Namiesto toho je tento rok snáď už po tretíkrát na mesiac v Mexiku. On Dominike zalepí ústa tým, že tam predsa ide zarábať, aby ich uživil. Ale domov toľko peniazov neposiela, ani neprináša. A ešte pred cestou vezme jej peniaze z podpory, aby mal na chľast a na jedlo," prezdradil portálu Ahaonline zdroj z blízkosti páru.

​Nie je dôvod pochybovať, že na týchto tvrdých slovách je iste aj kus pravdy, Timo sa totiž podobne zachoval už mnohokrát. Aj na jeseň 2019 z Fínska utekala pred problémami, do ktorých ich dostal Timo. No Gottová má zatiaľ zmierlivý tón. "V každej domácnosti sú nejaké spory. Verím, že Timo je v Mexiku skutočne pracovne, aby nás uživil," vyjadrila sa k situácii opustená Dominika. Hoci má podporu vysokú, údajne až okolo 1300 eur, značná časť ide na bývanie a zvyšok na jedlo, keďže Fínsko nie je práve lacná krajina. Snáď ju v tom Timo nenechá a sľúbené peniaze pošle. Hoci pre jej psychiku by bolo iste najlepšie, ak by ho mala doma.

Súvisiace články

Najčítanejšie