Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vojnar prezradil detaily vzťahu s Vondráčkovou! Stretol sa aj s jej exmanželom a TAKTO to vyzeralo!
Zdielať na

Vojnar prezradil detaily vzťahu s Vondráčkovou! Stretol sa aj s jej exmanželom a TAKTO to vyzeralo!

Archívne video

Aj keď po rozvode Lucie Vondráčkovej (41) s hokejistom Tomášom Plekancom (38) jej fanúšikovia stále striehli, či sa v jej živote neobjaví nový muž, celé tri roky čakali márne. A keď to teraz prišlo, jeho meno poriadne prekvapilo. Podaktorí ju od tohto vzťahu dokonca odhovárajú, vraj je zlatokop bažiaci po pozornosti. Zo strany Petra Vojnara, ako sa volá je nový partner, zas z toho istého niektorí obviňujú Luciu, najmä po tom, koľko si vyžiadala z majetku exmanžela Plekanca. Aj preto medzi bývalými manželmi nepanuje doteraz extra priateľská atmosféra. Nový priateľ Vondráčkovej sa už s Plekym stretol a bolo to vraj celkom príjemné.

Keď položili Lucii Vondráčkovej české médiá otázku, či chodí s moderátorom Petrom Vojnarom, poriadne prekvapila. Neodpovedala totiž ako obvykle, že to je len čisto pracovný či kamarátsky vzťah. Ako ona, tak aj moderátor naopak svoj vzťah potvrdili. Viac o tom kedy a ako sa tak stalo, prezradil Vojnar. "Poznáme sa štyri mesiace. Pred tromi mesiacmi sme spolu nakrútili videoklip k Raegovej piesni Potrebujem pauzu, kde sme mali spolu bozkávaciu scénu a hrali sme pár. Brali sme to úplne profesionálne. Ale potom Lucie začala nakrúcať jej piesne v štúdiu, kde pracujem, a postupne sme si uvedomili, že máme veľa spoločného, že si máme čo povedať. A tam prevládli sympatie, ktoré prerástli do vzťahu," prezradil portálu Expres.cz Petr.

Sympatický moderátor a bývalý člen populárnej chlapčenskej skupiny T-boyz nič vo vzťahu s Vondráčkovou netajil a ani nemal dôvod. Predsa je to len veľmi krátko, dva mesiace, čo sa dali dokopy. Aj preto je priskoro, aby stihli alebo dokonca mali dôvod plánovať spoločnú budúcnosť. "Obaja sme už v živote plánovali toľkokrát, že nemá zmysel čokoľvek plánovať. Chceme, aby to bolo čo najkrajšie a najdlhšie. Ak by to bolo navždy, tak jupí. Ak nie, život ide ďalej," uvažuje rozumne Vojnar. Ako Lucie, tak aj on sú už predsa len zrelí ľudia. Aj Petr má už za sebou rozchod s partnerkou, s ktorou má ich spoločné dieťa v striedavej starostlivosti. Podobne to má s deťmi v rámci výchovy synov s Plekancom aj Vondráčková.

Pri nakrúcaní tohto klipu preskočila iskra:

Ich potomkovia sa už spoznali. "Práve včera sme boli celá rodina v Podolí. Chlapci spolu vychádzajú. Synovia Lucky sú starší, ale Sebastiana prijali ako benjamínka, o ktorého sa pekne starajú. Je to skvelé," pridal Vojnar ich aktuálny spoločný zážitok. Dokonca prezradil aj to, že sa stretol aj s otcom chlapcov, Tomášom Plekancom. Nedávno sa konal v Brne najväčší rodinný festival Pohádkoland, ktorý moderoval už po tretí raz a Vondráčková naspievala ústrednú melódiu pre show Máša a Medveď. Prišiel sa tam spolu s novu rodinou pozrieť aj exmanžel Lucky. Obidvaja si potriasli pravice a Vojnar stretnutie s ním zhodnotil ako veľmi zaujímavé a príjemné. S vtipnou nadsádzkou dodal, že si možno budú niekedy ako rodina spoločne opekať pri táboráku.

Gratulácie k vzťahu nemajú konca:

Spoločnú dovolenku s Luciou neplánujú. Ako on, tak aj ona sú pracovne veľmi vyťažení, navyše Vondráčková má celý august v rámci striedavej starostlivosti s exmanželom synov u seba, a preto sa im chce čo najviac venovať. V septembri sa im možno podarí spolu stráviť jeden víkend, pre ich zaneprázdnenosť a rodičovské povinnosti nič iné zrejme nestihnú. V rámci svojho vzťahu si ho chcú užívať všetko čo najprirodzenejšie, ako každý normálny pár. Užívajú si čo je práve teraz a zatiaľ neuvažujú ani o spoločnom bývaní. Jednoducho chcú spolu byť zatiaľ iba tak a tešiť sa zo spoločných chvíľ.

Súvisiace články

Najčítanejšie