Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Po kontrole u lekára už Ceterová vie, ako je na tom jej bábo! Je to dievča alebo chlapec?
Zdielať na

Po kontrole u lekára už Ceterová vie, ako je na tom jej bábo! Je to dievča alebo chlapec?

Archívna reportáž

Neubehne takmer deň, aby sa verejnosť nedozvedela nejakú novinku zo života výstredného páru, ktorý tvorí zápasník MMA Karlos Vémola (36) a Lela Ceterová (31). Táto silikonová kráska sa, podobne ako jej "Terminátor", rada predvádza na sociálnej sieti, kde vystavuje na obdiv ako svoje telo, tak aj súkromie. Aktuálne má tie najkrajšie novinky.

Lela Ceterová sa s fanúšikmi na sociálnej sieti podelila s radostnou správou. Na zábere sa okrem rastúceho bruška pochválila aj ultrazvukovým záberom bábätka, ktoré jej už piaty mesiac rastie v brušku. Zároveň prezradila aj výsledky z vyšetrenia, no zdá sa, že fanúšikov viac zaujímalo, či nosí pod srdcom chlapčeka alebo dievčatko.

​Lela, ktorá sa už nevie dočkať svojho ďalšieho potomka, je momentálne na konci piateho mesiaca tehotenstva a veľmi jej to pristane. Spočiatku síce trpela nevoľnosťou, ale to má už dávnejšie za sebou. Na to jej vraj pomohlo užívanie konope. "Niekoľko výskumov dokázalo, že CBD zmierňuje kontrakcie, nevoľnosť a vracanie, teda bežné symptómy u tehotných žien," robila reklamu prípravku s aktuálne "hitovým" produktom, ktorý nemá psychotropné účinky. Lela má ale za sebou aj nepríjemné chvíle, keď práve na jej narodeniny nastali kompilkácie. Kvôli hrozbe potratu musela stráviť pár dní v nemocnici. Našťastie, je všetko v poriadku, ale musí sa veľmi šetriť a nenaťahovať sa ani s dcérkou. Aj preto sa spoločne s partnerom rozhodli odložiť ich svadbu na ďalší rok.

Takto veľkolepo oslávil Karlos minulý rok svoje narodeniny v jeho dome zvanom Vémoland: 

Lela bola pred pár dňami aj na ultrazvuku a snímok z neho ukázala aj na Instagrame. Plod v jej brušku narástol natoľko, že by sa už mohlo dať vidieť, aké má pohlavie. "Máme obrovskú radosť, druhotrimestrálny screening dopadol na výbornú. 'Holka nebo kluk, je to fuk' - bude to bábätko," napísala aj s českou rýmovačkou a dala najavo, že zatiaľ si túto informáciu nechá pre seba. Jej fanúšikovia ale začali okamžite špekulovať a hádať, či sa jej narodí chlapček, alebo sa Lili bude tešiť z toho, že bude mať sestričku aj "parťáčku" pri hraní sa s bábikami. Keď čakala Lela prvého potomka, dcérku Lili, vraj v jej brušku nebola sama. Druhá plod ale údajne potratila, a tak si musí na ďalšieho súrodenca Lili počkať.

Kým sa bábätko narodí, bude nepochybne všetko pripravené tak, aby mu nič nechýbalo. Lela mu iste vyberie tie najlepšie značky, ako si na ne aj so snúbencom potrpia. Jej fanúšikovia na Instagrame budú mať zrejme možnosť všetko vidieť v plnej paráde, keďže Lela sa o svoj život rada delí so svetom.

Súvisiace články

Najčítanejšie