Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Svadba sa ruší! Ceterová a Vémola zverejnili to, o čom sa už pár dní špekulovalo!
Zdielať na

Svadba sa ruší! Ceterová a Vémola zverejnili to, o čom sa už pár dní špekulovalo!

Archívne video

Ešte donedávna sa zdalo, že extrovertný párik, zápasník MMA Karlos Vémola (36) a playmate Lela Ceterová (31), spečatí svoju lásku aj úradne, ale už je jasné, že sa tak nestane. Osud zasiahol, žiaľ, veľmi nepríjemne - oboch postihli vážne zdravotné komplikácie, a preto nechcú nič riskovať.

Tak, ako Lela Ceterová a Karlos Vémola radi prezentujú ich záľubu v okázalosti, mala vyzerať aj ich svadba. Poriadny žúr vo veľkom štýle sa mal konať v stredu, 28. júla, to by ale pri ich aktuálnom zdravotnom stave nebolo celkom dobre možné. Karlos má tesne po operácii ramena a Lela má zas rizikové tehotenstvo. Svadbu by si vraj neužili, a tak ju radšej zrušili. "Určite to neberieme negatívne a nič sa vlastne nedeje. Len to odložíme o rok," vyjadrila sa nastávajúca nevesta pre Život v Česku s tým, že si ju potom užijú tak, ako sa patrí.

Lela na Instagrame o priebehu príprav tak významnej udalosti pravidelne informovala svojich priaznivcov. Všetko mala premyslené do detailov. "Svadobný deň začne už o deviatej ráno, keď sa u nás doma zíde rodina a najbližší priatelia. Bude nám hrať saxofón a každý sa budeme chystať v inej miestnosti. S Karlosom sa stretneme až pred obradom, bude to pre nás oboch také prekvapenie," prezradila niečo z organizácie svadobného dňa. Nepochybne najmä ona bola dušou všetkého v súvislosti so svadbou. Veľmi sa tešila aj na svoje krásne svadobné šaty, aj keď ich mali dokončiť až tesne pred obradom, z dôvodu narastajúceho bruška Lely. Ktovie, či si tie isté oblečie o rok, možno sa jej zapáčia nejaké celkom iné.

Pozrite si špeciál ku Karlosovým narodeninám:

Na počudovanie budúca nevesta nevyzerala veľmi sklamane, keď oznámila zrušenie tohtoročného svadobného termínu. Ani ona si zrejme nevedela celkom dobre predstaviť, ako sa v pokročilom tehotenstve, navyše rizikovom, bude zabávať. "Spoločne sme vyhodnotili, že by sme si to neužili, ako sme chceli. A predsa len, svadba má byť hlavne o nás dvoch. Chceme si ju naozaj užiť, a takto by to jednoducho nebolo možné. Myslím, že sme sa rozhodli správne. Berieme to pozitívne aj preto, že o rok bude medzi nami už ďalší člen rodiny a budeme si môcť všetko s našou rodinou a priateľmi naozaj užiť dosýta," zverila sa Blesku so svojim postojom Lela.

Karlos sa doteraz nikdy, ani s bývalou priateľkou, s ktorou má syna, nehodlal ženiť. Vraj sa dobre pozná a nechcel, aby neskôr došlo k sklamaniu. Rozčarovaná bola vlani po jeho aférkach aj Lela. Rozhodla sa preto aj s ich dcérkou Lily od neho odísť a zjavne dobre urobila. Karlosa jej odchod mrzel, robil všetko preto, aby sa vrátila. Na zmierenie ju zobral na nákupy do Dubaja a krátko nato ju požiadal aj o ruku, ba vybral aj dátum svadby, ale osud rozhodol inak. "Čo povedať? Štve ma to samozrejme. Odsúvame svadbu, musel som zrušiť zápas... Komplikácií je veľa a priznávam, že mi kazia náladu," komentoval situáciu. "Lela má rizikové tehotenstvo, mňa čakajú operácie, potom asi dostanem sadru, ani by som nemohol mať na svadbe sako. Ale hlavne by to neprebehlo v správnej nálade, a to by bola škoda. Vynahradíme si všetko o rok," skonštatoval s optimistickou víziou. Pre nich magický dátum - 28. júl, keď sa dali dokopy, ale snúbenci meniť iste nebudú.

Súvisiace články

Najčítanejšie