Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Prvé kočíkovanie! Prekvapivo TAKÉTO "fáro" zabezpečila svojej dcérke hviezdna Naomi s bezodným účtom!
Zdielať na

Prvé kočíkovanie! Prekvapivo TAKÉTO "fáro" zabezpečila svojej dcérke hviezdna Naomi s bezodným účtom!

Ak sa povie "topmodelka", človeku okamžite napadnú zrejme najmä mená zo zlatej éry modeliek, z 90. rokov. Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Cindy Crawford, Christy Turlington, Helena Christensen či Naomi Campbell boli skutočne superhviezdy a ich plagáty zdobili mnohé izby. Dnes sú to už dámy okolo päťdesiatky, no predsa len ešte stále nešli niektoré do dôchodku. V prvom rade je to určite čokoládová Naomi, ktorá prestala starnúť pred 30 rokmi - a tak nečudo, že si až teraz dopriala prvé dieťatko.

Ak niektorú z topmodeliek možno nazvať "enfant terrible", teda príšerné dieťa, je to rozhodne Američanka Naomi Campbell (50). Chýry o jej hysterických záchvatoch, zúrivosti či dokonca fyzických útokoch ju predchádzajú, a jej zamestnankyne by mohli smelo povedať, že to ona je diabol, ktorý nosí, či skôr predvádza Pradu. Možno aj preto žiadny z jej skutočne početných vzťahov nevyústil do manželstva a založenia rodiny. No predsa len bezdetná neostala. 

Pred dvomi mesiacmi šokovala celý svet fotkou maličkých nožičiek vo svojich dlaniach a dojímavých slovách o tom, ako niet väčšej lásky, ako práve tej materinskej. No azda každému je jasné, že to nie je supermodelka, ktorá dieťa nosila a porodila.

Naomi sa rozhodla nestarnúť:

​V USA nie je problém nechať dieťa vynosiť náhradnou matkou a Naomi rozhodne nemá núdzu o peniaze, aby si tento spôsob, ako sa stať matkou, mohla dovoliť. No vzhľadom k tomu, že podľa nožičiek, ktoré ukázala, sa javí, že dieťa je inej rasy, ako novopečená mama Naomi, je dosť možné, že je jednoducho adoptované. Viac, ako nožičky však modelka zatiaľ svetu neukázala, a tak sú všetko len dohady.

Takto sa Naomi v máji pochválila dcérkou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Naomi Campbell (@naomi)

V každom prípade sú už na svete FOTKY, kde si hrdo svoju dcérku kočíkuje po nábreží v New Yorku. Naomi si vybrala kočík vychytenej nemeckej značky, ktorá ponúka aj rôzne dizajnové kúsky, no modelka si zo všetkých možností vybrala konzervatívnu čiernu doplnenú hnedou kožou na madle a konštrukciou vo farbe ružového zlata. Daný model sa u nás predáva za zhruba 1400 eur. Pre modelku Campbellovej rangu sú to skutočne drobné, no iste by jej prisvedčila napríklad aj Monika Bagárová či Monika Beňová, ktoré tiež vyvážajú svoje princezné práve v tejto značke, že si vybrala skutočne dobre.

Najčítanejšie