Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Len 10-ročná dcéra Mariah Carey rozbehla kariéru modelky! Po mame zdedila talent a vlasy!
Zdielať na

Len 10-ročná dcéra Mariah Carey rozbehla kariéru modelky! Po mame zdedila talent a vlasy!

Archívna reportáž

Slávna americká speváčka, ktorá sa vďaka rozsahu jej hlasu až štyri oktávy a šesť a pol tónu dokonca zapísala Guinessovej knihy rekordov, sa dnes venuje už prevažne svojej rodine. V prvom rade jej dvom deťom - dvojčatám, ktoré má s exmanželom, komikom Nickom Cannonom. Práve z ich 10-ročnej dcérky Monroe, zdá sa, rastie nová hviezdička šoubiznisu.

Monroe Cannon, ako sa dcérka speváckej divy Mariah Carey volá, ide dokonalo v šľapajách svojej slávnej mamy a v novej reklame pre si zahrala jej mladšiu verziu. V kampani s názvom "Today Is Someday" sa rozkošné deti predstavia ako detské verzie aj iných známych mien, napríklad športovca Muhammada Aliho či skupiny Outkast.

Monroe, ktorú má slávna speváčka vianočného megahitu All I Want For Christmas s bývalým manželom Nickom Cannonom, si nedávno zahrala svoju vlastnú slávnu mamu. Aj keď podobu zdedila zrejme po otcovi, keďže Mariah hľadať v jej tvári len ťažko, s mamou ju spája aspoň kučeravá hriva a zjavne aj umelecký talent. Monroe, ktorá má na sebe rifľové nohavice na traky, mimoriadne obľúbené práve v 80. a 90 rokoch, strúha pózy do odrazu v zrkadle a zároveň spieva do kefy na vlasy a čmára si texty piesní do zápisníka.  

Pozrite si kampaň, v ktorej zažiarila Monroe, dcérka speváckej divy Mariah Carey:

"Jedného dňa to bude iné. Melódie, ktoré teraz žijú v mojej hlave, budú jedného dňa na vrchole hitparád. Piesne v mojom srdci sa dotknú miliónov sŕdc," hovorí Monroe vo videu. Na svoju dcérku je mimoriadne hrdá aj Mariah, ktorá svojim deťom nijak nebráni rozvíjať svoj talent a presadiť sa v šoubiznise. "Ako malé dievča som bola odhodlaná splniť si svoje sny. Teraz, ako matke, mi prináša veľkú radosť vidieť, ako si moje deti vizualizujú a rozvíjajú sny, ktoré nosia vo svojom srdci," povedala 51-ročná matka Monroe a syna Moroccana pre magazín People, a dodala, že do kampane šla najmä kvôli jej odkazu. "Páči sa nám to posolstvo, ktoré umožňuje deťom odvážne snívať a raziť si vlastnú cestu," dodala Carey.

Mariah s oboma deťmi, dvojičkami Monroe a Moroccanom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mariah Carey (@mariahcarey)

Careyovej ex Nick Cannon je momentálne v hľadáčiku médii aj vďaka jeho vychýrenej plodnosti a povesti sukničkára. Po tom, ako sa v roku 2016 rozviedol s Mariah po 8 rokoch manželstva, stihol splodiť s tromi rôznymi ženami až päť ďalších deti, z toho opäť jeden pár dvojčiat. Zaujímavosťou je, že jeho posledné tri deti, dvojčatá Ziliona a Ziona a ďalšieho synčeka Zena, porodili v júni 2021 dve rôzne ženy iba s rozdielom 9 dní. Údajne však ako partner ostal žiť práve s matkou posledného potomka, modelkou Allysou Scott. 

Súvisiace články

Najčítanejšie