Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Prvý titul v súťaži Miss Slovensko odovzdaný! TÚTO krásku zvolili novinári za Miss Press!
Zdielať na

Prvý titul v súťaži Miss Slovensko odovzdaný! TÚTO krásku zvolili novinári za Miss Press!

Príbeh tohtoročnej finálovej dvanástky súťaže krásy Miss Slovensko sa začal písať už 17. apríla, keď odborná porota vybrala najkrajší tucet z prihlásených. Mladé ženy už v túto sobotu zabojujú o korunku Miss Slovensko 2021. Jeden titul je už ale odovzdaný.

Súťaž Miss Slovensko nie je len o víťaznej trojici, súčasťou sú aj menšie tituly, ktoré sú ale nemenej cenené a pre finalistky, ktoré ich získajú, znamenajú nepochybne veľa. Od utorka sa z prvej šerpy môže tešiť jedna z napohľad najvýraznejších finalistiek - 19-ročná kučeravá východniarka s číslom 8, Júlia Ivanová. 

Cieľavedomá, ale aj patrične šikovná a snaživá tak zaznamenala ďalší úspech, na čo si už ale musela tak trochu aj zvyknúť.​"Od detstva som bola veľmi aktívne dieťa, zapájala som sa do každej súťaže a väčšinou som sa aj umiestnila na popredných miestach," s hrdosťou hlási ambiciózna Ivanová a upresňuje, že išlo skutočne o široké spektrum - výtvarné aktivity, beh, gitara, tanec či strelecké súťaže. 

​K tomu je Júlia aj čerstvo prijatá na zubnú medicínu a je aj držiteľkou plakety vojvodu z Edinburghu pre zvyšovanie cieľavedomosti mladých. Teraz mieri za titulom krásy v súťaži Miss Slovensko a prvý úspech už zaznamenala, hoci ako tvrdí, prekvapilo ju to. "Veľmi sa z toho teším, naozaj som to nečakala," povedala s úsmevom nadšená Miss Press.

​S voľbou novinárov je spokojný aj riaditeľ súťaže Miss Slovensko, Michael Kováčik. Ten má ale aktuálne plné ruky práce s prípravou veľkého finále, ktoré sa bude konať už v sobotu. "Sme v úplne novom priestore, ktorý je veľmi štedrý na tie veci, ktoré tam potrebujeme mať. Máme veľmi zaujímavú scénu, bude tam aj bazén," hovorí s nadšením Kováčik a pridal aj informáciu o menách spevákov, ktorí vystúpia. "Bude tam Martina Schindlerová, Ego, Emma Drobná," menuje obľúbených interpretov. O ďalšom "malom titule" rozhodnú diváci, každý môže poslať SMS s číslom finalistky, ktorá sa mu najviac páči, ktorá obdrží najviac hlasov sa stane Miss Sympatia.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie