Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Budúca lekárka a držiteľka plakety vojvodu z Edinburghu - to je Júlia Ivanová, finalistka Miss Slovensko s číslom 8!
Zdielať na

Budúca lekárka a držiteľka plakety vojvodu z Edinburghu - to je Júlia Ivanová, finalistka Miss Slovensko s číslom 8!

Už na budúci víkend sa rozhodne o novej kráľovnej krásy v súťaži Miss Slovensko 2021. Odkedy sa zrušil výškový limit, jedinou hranicou ostal vek. V prípade finalistky s číslom 8 sa porota nenechala zmiasť ani dioptrickými okuliarmi a miestenku v tucte najkrajších mala istú.

Východniarka Júlia Ivanová podchádza z dedinky Babie pri Prešova a má 19 rokov. Neprehliadnuteľné sú jej blond kučeravé vlasy, no ešte prednedávnom mala aj iný poznávací znak - dioptrické okuliare.

"Pred zhruba mesiacom som podstúpila laserovú operáciu očí a tým pádom som sa zbavila okuliarov," objasnila zmenu usmievavá Júlia. Doma sa naučila bojovať o svoje miesto, má 15-ročného brata, ktorý je podľa nej "za troch", takže sa doma rozhodne nenudia.

Sústredenie mali finalistky tento rok v Tatrách:

"Od detstva som bola veľmi aktívne dieťa, zapájala som sa do každej súťaže a väčšinou som sa aj umiestnila na popredných miestach," s hrdosťou hlási ambiciózna Ivanová a upresňuje, že išlo skutočne o široké spektrum - výtvarné aktivity, beh, gitara, tanec či strelecké súťaže. "Od piatich rokov behám vytrvalostné behy, aj momentálne sa tomu intenzívne venujem, je to môj najobľúbenejší koníček," zverila sa finalistka s číslom 8.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ??́??? ???????́ (@julka.ivanovaa)

Po absolvovaní bilingválneho gymnázia sa Júlia pýši dokonalou angličtinou, ale aj španielčinou, a k tomu hrá už roky na gitare. Budúcnosť ale vidí úplne inde. "Pred týždňom som absolvovala prijímačky na lekársku fakultu a bola som prijatá, takže sa veľmi teším," pochválila sa potenciálna miss a lekárka v jednom. A aby toho nebolo málo, Júlia je držiteľkou striebornej plakety vojvodu z Edinburghu. "Je to projekt pre mladých, ktorý zlepšuje cieľavedomosť," povedala Ivanová a je úplne jasné, že cieľavedomosť jej rozhodne nechýba. O týždeň sa dozvie, či sa naplní jej sen o korunke krásy v súťaži Miss Slovensko 2021.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie