Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tehotenstvo sa skončilo skôr, ako začalo! Len deň po radostnej správe Paris Hilton upresnila, ako to je!
Zdielať na

Tehotenstvo sa skončilo skôr, ako začalo! Len deň po radostnej správe Paris Hilton upresnila, ako to je!

Archívna reportáž

Sláva, úspech a peniaze v spojení s pribúdajúcimi rokmi sa v prípade žien častokrát spájajú s početnými špekuláciami o tehotenstve. Fanúšikovia aj médiá striehnu azda na každú bezdetnú dámu v šoubiznise po tridsiatke a prichádzajú zakaždým so zaručenými správami o tehotenstve. V uplynulých dňoch si podobnou skúsenosťou prešla aj 40-ročná dedička hotelového impéria Hilton.

Podnikateľka, televízna hviezdička a predovšetkým dedička hotelového impéria Paris Hilton (40) poprela, že by bola v očakávaní prvého potomka, ako to priniesli tento týždeň viaceré svetové médiá. Hviezdna reality šou "Simple Life" na fámy zareagovala promptne, keď v epizóde jej podcastu "This is Paris" vyvrátila fámy, že čakajú vďaka umelému oplodneniu s jej snúbencom Carterom Reumom ich prvé dieťatko. Tvrdí, že si prípadné tehotenstvo odkladá až po ich blížiacej sa svadbe.

Milionárska dcérenka, ktorej sa chceli koncom 90. rokov podobať aj na Slovensku mnohé dievčatá, sa síce po dlhých rokoch divokého života konečne usadila, avšak toho pravého spoznala iba pred dvomi rokmi, takže je na mieste, keď si ešte počká. "Ešte nie. Čakám až po svadbe," povedala v podcaste, čím oprela špekulácie o jej tehotenstve. Avšak iba v januári 2021 verejne priznala, že podstupuje terapiu pred umelým oplodnením, čím pochopiteľne naštartovala záujem o jej osobu a súkromie ešte viac. 

Paris momentálne nakrúca kulinársku šou, kde sa zhostí hlavnej úlohy. Pozrite si krátky trailer:

Hilton, ktorá momentálne nakrúca vlastnú kulinársku šou, kde sa ako hostia objavia jej celebritné kamarátky ako Kim Kardashian či Demi Lovato, si však veľkú hlavu z titulkov o jej neexistujúcom tehotenstve nerobí. "Jediná vec, ktorá je momentálne v mojej rúre, sú moje lasagne," zavtipkovala narážajúc na dvojzmysel slova "rúra" a zároveň upriamila pozornosť na spomínanú šou s názvom "Cooking With Paris". Špekulácie o tehotenstvo tiež poprela jej sestra Nicky a označila ich za nepravdivé. Tá k svojmu slávnemu menu Hilton po svadbe pripojila ešte zvučnejšie meno Rothschild, keď si zobrala Jamesa, potomka tohto slávneho, bohatého, ale aj kontroverzného rodu a splodila s ním dve deti, dcérku Lily Grace (5) a synčeka Teddyho (3).

Paris využila rozruch okolo nej a fanúšikov na Instagrame pozvala vypočuť si jej podcast, kde odhalila ako to v skutočnosti s jej tehotenstvom je:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton)

Paris tiež v spomínanom podcaste prezradila, že si práve necháva šiť svadobné šaty a želá si, aby jej o rok na svadbe ešte stále padli ako uliate, čím naznačila, že s tehotenským bruškom neráta. Reum požiadal svoju slávnu polovičku o ruku vo februári na súkromnom ostrove po roku randenia "Som nadšená z tejto ďalšej kapitoly a z toho, že mám takého podporujúceho partnera," povedala po zásnubách pre magazín Vogue. "Náš vzťah je rovnocenný. Navzájom sa robíme lepšími ľuďmi. Absolútne sa oplatilo naňho čakať!" dodala zamilovaná boháčka, ktorá bola v minulosti zasnúbená dovedna trikrát, no ani jeden z bývalých partnerov divošku nedokázal priviesť až pred oltár. O rok sa uvidí, či sa to podarí práve Carterovi Reumovi.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie