Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Podarilo sa! Po umelom oplodnení čaká 40-ročná hviezda vysnívané prvé bábätko!
Zdielať na

Podarilo sa! Po umelom oplodnení čaká 40-ročná hviezda vysnívané prvé bábätko!

Archívna reportáž

Mnohé ženy dnes už odmietajú priviesť na svet dieťa, pokiaľ nemajú istotu, že je partner po ich boku ten pravý. Avšak častokrát sa takéto čakanie natiahne na niekoľko rokov, a šanca počať bábätko sa pomaly, ale isto znižuje. Na svojho princa sa rozhodla čakať aj dedička hotelového impéria Hilton, avšak zdá sa, že sa jej to oplatilo. Dnes sa spolu so snúbencom tešia z tej najkrajšej správy.

Paris Hilton je vo svojich 40 rokoch po prvýkrát tehotná a spolu so snúbencom a otcom dieťatka, podnikateľom Carterom Reumom, sa podľa informácií denníka Page Six už nevedia dočkať novej kapitoly ich života. Dvojica už v minulosti veľmi otvorene hovorila o tom, že si túžia založiť spoločnú rodinu a Paris ešte v januári tohto roku prezradila, že podstupuje umelé oplodnenie a to bolo zdá sa, úspešné.

Paris Hilton po svojom boku v časoch jej najväčšej slávy vystriedala niekoľko zvučných mien, a na svoj imidž párty ženy a vetroplacha bola patrične hrdá. Všetko zmenil až jej terajší partner Carter Reum, ktorý jej prišiel koncom roka 2019 do života a už po niečo vyše roku randenia ju požiadal o ruku.. "Je to jednoducho môj vysnívaný chlap. Carter je na 100 percent ten pravý. Stále sa rozprávame o svadbe a menách pre naše dieťatko, a o tom všetkom," rozplývala sa v podcaste ešte minulý rok zamilovaná Paris. Rozprávková láska má však pokračovanie, ani nie rok po zásnubách už nosí 40-ročná dedička miliónového impéria pod srdcom ich prvé spoločné bábätko.

Pozrite si krátky trailer ku kulinárskej šou Cooking With Paris, kde sa boháčka prezentuje ako šikovná kuchárka:

Reum zvolil na zásnuby s Paris vskutku exkluzívne prostredie súkromného ostrova, na ktorom romnticky požiadal niekdajšiu televíznu hviezdičku o ruku s diamantovým prsteňom so smaragdovým brusom, ktorý navrhol známy šperkársky koncern Jean Dousset. "Som nadšená z tejto ďalšej kapitoly a z toho, že mám takého partnera, ktorý ma podporuje," povedala vtedy hviezda seriálu "Simple Life" pre Vogue. "Náš vzťah je rovnocenný. Navzájom sa robíme lepšími ľuďmi. Absolútne sa oplatilo naňho čakať!" dodala nadšene.

Paris tvrdí, že konečne našla toho pravého, s Carterom sa čoskoro stanú rodičmi:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton)

Prominentná dvojica po prvý raz vzbudila špekulácie o ich vzťahu ešte v roku 2020, keď sa spoločne zabávali na afterpárty po udeľovaní Zlatých glóbusov. Avšak iné zdroje tvrdia, že ich zoznámili spoloční známi. Samotná Hilton ich vzťah potvrdila na Instagrame až v apríli toho istého roku, keď zverejnila fotografiu, na ktorej sa bozkáva s jej novou láskou so slovami: "Moja obľúbená činnosť je vytvárať si s tebou spomienky. Tvoje bozky sú čarovné. Zbožňujem byť tvojou a vedieť, že ty si môj." Slávna podnikateľka bola už v minulosti niekoľkokrát zasnúbená a to s modelom Jasonom Shawom, gréckym dedičom lodnej dopravy Parisom Latsisom a naposledy s hercom Chrisom Zylkom. Avšak zdá sa, že to práve s Carterom myslí vážne a povesť prelietavej a  bezstarostnej bonvivánky vymení za materské radosti i starosti.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie