Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
JLo konečne potvrdila vzťah s Benom horúcou fotkou! A ukázala dôkaz, že ho má úplne omotaného!
Zdielať na

JLo konečne potvrdila vzťah s Benom horúcou fotkou! A ukázala dôkaz, že ho má úplne omotaného!

Archívna reportáž

Americká spevácka diva už konečne pochopila, že je zbytočné zahmlievať okolo jej staronového vzťahu s hercom Benom Affleckom. Obaja sú do seba vášnivo zamilovaní a v takých chvíľach sa chce človek svetu pochváliť a ukázať svoje šťastie. Jennifer Lopez však fanúšikom ukázala nielen to, predviedla aj jej dokonalú a vypracovanú postavu, ktorou sa pýši v jej 52 rokoch a tiež krásnym šperkom, ktorý toho veľa prezrádza.

Po tom, čo Jennifer Lopez zverejnila zábery z oslavy jej 52. narodenín, ktoré strávila spolu s Benom Affleckom a priateľmi na palube jachty v Saint-Tropez, už o ich láske nikto nemôže pochybovať. A ak by sa taký človek predsa len našiel, JLo vyslala na prechádzke v uličkách Monaka ďalší jasný signál. Podľa záberov portálu Page Six si speváčka a herečka svoju staronovú lásku pripútala k sebe čo najbližšie a Bena má doslova omotaného okolo krku - v podobe zlatej retiazky s jeho menom.

Speváčka Jennifer Lopez si užíva horúce letné dni v tých najvychytenejších európskych dovolenových destináciách a po plavbe na jachte v okolí Saint Tropez sa vybrala na prechádzku v uličkách Monaka. Speváčka oblečená v pohodlných bielych ľanových minišatách si skrývala tvár pod zeleným klobúkom, avšak bystrému oku paparazza neunikol detail, ktorý sa jej hompáľal na krku. Retiazka s veľkými tučnými písmenami vytvárala slovíčko "BEN", a je celkom jasné, že to nebude meno jej domáceho miláčika, ale staronového partnera Bena Afflecka. Fotky speváčky a jej novej retiazky si môžete pozrieť v galérii TU.

Svoju lásku ukázali JLo a Ben aj v jej hite Jenny from the block v roku 2002:

Nie je to prvýkrát, čo si Jenny a 48-ročný Ben prostredníctvom šperkov prejavili lásku. V máji sa objavil režisér filmu "Argo" so striebornými hodinkami na ruke, ktoré nosil ešte pred 19 rokmi, počas nakrúcania videoklipu JLo s názvom "Jenny From the Block". Už vtedy to skalným fanúšikom páru dalo do hlavy poriadneho chrobáka do hlavy, a začali tak špekulácie o tom, že by láska "Bennifer" mohla vstať z popola ako bájny Fénix. "Myslím si, že aj on má krabičku s označením 'veci JLo' a je v nej ten ružový prsteň," napísala vtedy istá používateľka na Twitteri, pričom narážala na šesťkarátový zásnubný prsteň, ktorý JLo dostala od Afflecka ešte v roku 2002. 

Svoje 52. narodeniny oslávila JLo s Benom na luxusnej jachte, malý darček dopriala aj jej fanúšikom, keď zverejnila ich spoločné zamilované fotky:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Avšak zdá sa, že odhliadnuc od ich vzkriesenej lásky, majú obaja záľubu v šperkoch so symbolikou či iniciálami. Ben ešte minulý rok, keď tvoril oficiálne pár s herečkou Anou de Armas, nosili rovnaké retiazky so srdiečkami a taktiež JLo si v roku 2019, keď bola ešte zasnúbená s bývalým Alexom Rodriguezom, nasadila náušnice s nápisom "Alex". Tak či onak, je jasné, že dvojica k sebe prechováva vrúcne city a mnohí ich priaznivci a blízki priatelia veria, že budú pokračovať tam, kde pred 17 rokmi skončili a azda čoskoro zazvonia aj svadobné zvony. 

Súvisiace články

Najčítanejšie