Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Finalistka Miss Slovensko s číslom 5, Gréta Jana Sobeková, si vybrala poriadne drsné povolanie!
Zdielať na

Finalistka Miss Slovensko s číslom 5, Gréta Jana Sobeková, si vybrala poriadne drsné povolanie!

Vo finále súťaže Miss Slovensko 2021 bude mať číslo 5 pripnuté na hrudi tmavovláska s dvomi krstnými menami.

Gréta Jana Sobeková - tak znie celé meno 23-ročnej Bardejovčanky, ktorá prišla skúsiť šťastie do súťaže Miss Slovensko. Už teraz môže hovoriť o úspechu, keďže dostať sa do finálovej dvanástky sa skutočne nepodarí každej.

Potenciálna Miss prezradila, prečo má dve krstné mená. "Mama mi dala druhé meno, aby som mala meniny, keďže v minulosti Gréta v kalendári nebola, len Margaréta, takže mama mi dala meno po sebe," objasnila Gréta, prečo je aj Jana.

​Obaja rodičia finalistky sú vysokí, no ako priznala, z rodiny je aj tak najnižšia, predbehla ju už aj jej sestra Soňa. Gréta nie je len tak nejaké bezbranná kráska, jej budúce povolanie je tak trochu nebezpečné, ale aj veľmi atraktívne. "Študujem na Policajnej akadémii v Bratislave, odbor bezpečnostno-právna ochrana osôb a majetku. V budúcnosti by som sa chcela venovať policajnej hipológii," prezradila Sobeková, ktorá sa navyše nestratí aj vďaka angličtine a ruštine, ktoré ovláda.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gréta Sobeková (@gretasobekova)

Ako dieťa sa venovala gymnastike, súťažila v behu a popri tom aktívne tancovala. "Tancovala som približne 10 rokov, tanec ma veľmi bavil a celkovo ma aj posunul v reprezentácii samej seba a pracovaní na sebe," prezradila niečo o svojej vášni. Ladné pohyby a perfektná, vytancovaná figúra sa Gréte nepochybne veľmi zídu aj 7. augusta, keď vystúpi na pódium vo finále súťaže Miss Slovensko 2021.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie