Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Varovanie kedysi krásnej hviezdy! Do smrti si musí dávať botox, bez neho sa nedokáže ani napiť!
Zdielať na

Varovanie kedysi krásnej hviezdy! Do smrti si musí dávať botox, bez neho sa nedokáže ani napiť!

Zdroj: Instagram/AD

Asi iba máloktorá žena, rozhodnutá podstúpiť plastickú operáciu, aby si splnila svoj sen o dokonalej kráse rozmýšľa aj nad možnosťou, že sa operácia nemusí podariť, alebo si jednoducho na svoje nové ja celkom nezvykne. Vo svete šoubiznisu je, žiaľ, mnoho prípadov kedysi prirodzene pekných žien, ktoré sa za cenu večnej krásy rozhodli ľahnúť pod nôž a dnes skôr pripomínajú hrozivé karikatúry samých seba. Bojujú pritom nielen s fyzickými bolesťami a následkami po mnohopočetných zákrokoch, ale aj s vážnymi psychickými problémami. Jednou z takých žien je aj kedysi krásna britská glamour modelka, ktorá svoje rozhodnutia z minulosti ľutuje a ženy varuje pred vážnymi následkami nepodarených plastických operácii.

Niekdajšia modelka a hviezdička reality šou Alicia Douvall (42) prezradila v rozhovore pre denník The Sun, že po nepodarenom liftingu tváre bude už navždy potrebovať pravidelnú aplikáciu botoxu. Bez neho by jej totiž úplne ochabla polovica tváre potom, ako jej počas jednej z jej 360 plastických operácii porušili jeden z tvárových svalov. Aj keď sa dnes už dvojnásobná mama zaprisahala, že pod nôž neľahne, okrem pravidelného botoxu jej hrozí kvôli vážnej infekcii v prsníku aj odstránenie implantátov. 

Aliciu, ktorá bola v roku 2015 účastníčkou v relaity šou Celebrity Big Brother, má za sebou dovedna až 18 plastických operácií pŕs, 11 operácií nosa, implantáty zadku - a dokonca si nechala v túžbe po osom drieku vyoperovať niekoľko rebier. Jej posadnutosť plastickými operáciami ju však takmer stála život a už navždy sa musí vysporiadať s nepríjemnými následkami po nepodarených zákrokoch. "Operácie, ktoré som podstúpila, tu so mnou ostávajú navždy. Človek má s nimi stále problémy a musím to neustále naprávať. Na jednej strane tváre mi vôbec nefunguje sval. Počas liftingu tváre mi totiž prerezali hlavný sval na tvári. Znamená to, že do konca života musím raz za šesť mesiacov podstúpiť botox, inak mi povolí a vyzerá to, akoby som mala mŕtvicu," opisuje hrozivé následky po jednej z operácií niekdajšia glamour modelka, ktorá sa ešte v roku 2011, po narodení jej druhej dcérky Papayi, rozhodla s úpravami tela a tváre nadobro skoncovať. Ak si neaplikuje botox, nedokáže sa ani napiť a pri rozprávaní jej vytekajú sliny z úst pre poškodený sval.

Alicia dnes spolu s dcérou Georgiou šíri osvetu o dôležitosti prirodzenej krásy a propaguje vlastnú značku kozmetiky na prírodnej báze. Obe jej dcéry sa rozhodla vychovať tak, aby nikdy samé nepodstúpili žiaden chirurgický zákrok:

Avšak jej minulosť ju doháňa aj dnes, keď ju počas lockdownu poriadne potrápil implantát v prsníku, ktorý sa jej veľmi nepekne zapálil a skončila na pohotovosti. "Myslela som si, že mám úpal, a potom som po týždni skončila v posteli s naozaj vysokou teplotou. Môj prsník sa stále zväčšoval, doslova som ležala v posteli a bol dvakrát väčší ako ten druhý, červený a opuchnutý. Nemohla som sa ani pohnúť, nič. Sedela som tam a myslela som si, že zomriem. Telefonovala som Georgii a povedala som jej, aby okamžite volala záchranku," opisuje hrozivé chvíle spred roka, keď mala pocit, že jej jeden z prsníkov exploduje. Alicia bola podľa vlastných zmierená so smrťou, aj keď si nepredstvaoval, že si ju smrť nájde z tak bizarného dôvodu. "Pomyslela som si: 'Čo je to za blbý spôsob umierania', bolo mi to jednoducho smiešne," hodnotí s odstupom času už s nadsázkou.

Alicia s dcérami Georgiou a Papayou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alicia Douvall (@aliciadouvallreal)

Po tom, čo Alicia odmietla ísť do nemocnice, jej všeobecný lekár predpísal antibiotiká a následne jej diagnostikoval sepsu, potenciálne smrteľnú komplikáciu spôsobenú infekciou. Situácia sa však po niekoľkých týždňoch ešte zhoršila a po vyšetrení magnetickou rezonanciou jej oznámili, že má zdurenú lymfatickú uzlinu. "Lúčila som sa s príbuznými a myslela som si, že mám rakovinu. Bolo to traumatizujúce," spomína Alicia, avšak výsledky našťastie rakovinu nepotvrdili, no lekári sú naďalej znepokojení práve tým, že nedokážu určiť príčinu jej zdravotných problémov. "Toto bol pre mňa budíček, keď som si uvedomila, aké hlúpe chyby som v minulosti urobila," sype si dnes popol na hlavu Alicia, ktorá chce spolu so svojou najstaršou dcérou Georgiou (26) varovať iné ženy aj mužov, a tiež Alicinu kolegyňu zo spomínanej reality šou, taktiež niekdajšiu glamour a milovníčku plastických operácií Katie Price, aby čím skôr prestali, inak riskujú, že budú už navždy nešťastní.

Práve Katie sa nedávno podelila o fotografie po operácii po ceste do Turecka, kde si nechala urobiť liposukciu celého tela, lifting očí a pier, liposukciu pod bradou a vstreknutie tuku do zadku. "Úplne sa viem vcítiť do Katie, pretože je stále v tejto brandži. Myslím si, že je nutné s tým skoncovať a otočiť sa tomu chrbtom, aby ste sa z tej závislosti vyliečili, pretože inak by som sa aj ja mohla ľahko ocitnúť na jej mieste a naháňať sa za mladosťou. Som predsa v rovnakom veku ako ona. Dostala som sa však do bodu, keď je čas pohnúť sa v živote ďalej. Už nie som tá glamour modelka, jedno ráno je nutné sa zobudiť a uvedomiť si, že máte 43 a nie 23 rokov," myslí si Alicia, ktorá je dnes už zástankyňou prirodzenej krásy a preferuje, keď sa ženy rozhodnú starnúť s gráciou. Založila vlastnú značku kozmetiky a chce ženy motivovať k používaniu prírodných preparátov a vyhýbaniu sa invazívnym zákrokom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie