Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zmena pohlavia je dokonaná! Seriálový herec sa svetu predstavil už ako žena!
Zdielať na

Zmena pohlavia je dokonaná! Seriálový herec sa svetu predstavil už ako žena!

Zdroj: time.com

Príroda hrá niekedy zvláštne hry a v prípade mnohých ľudí vložila ženskú "dušu" do mužského tela a naopak. Kým pred pár dekádami im neostávalo iné, ako celý život zvádzať vnútorný boj, aktuálne ponúka už aj medicína možnosti na úrovni priam zázrakov. Zmena pohlavia sa stala realitou, a tak si svoj sen plní čoraz viac ľudí, celebrity nevynímajúc.

Americký herec s nemeckým menom, Tommy Dorfman (29), si síce ponecháva meno z úcty k zosnulému ujovi, po ktorom ho dostal, no pohlavie už nie. Z homosexuála sa stala už pred štyrmi rokmi nebinárna osoba, a napokon prišla premena na ženu, ktorá sa aktuálne s hrdosťou predstavila svetu. 

Fyzická premena Tommyho, či lepšie povedané Tommy, sa už pred časom začala, no je zrejmé, že to najzásadnejšie sa už udialo - na fotkách v bikinách sú viditeľné aj prsia, no najmä už chýba mužský pohlavný orgán.

Pozrite si Tommyho ešte ako muža v jeho najpopulárnejšej úlohe v seriáli 13 dôvodov prečo. Predviedol sa ale aj v seriáloch Americká princezná či Láska v časoch korony:

Ešte pár dní pred bikinovou fotkou ale prišlo predstavenie sa svetu s novou identitou po fyzickej premene. "Nadšená, že sa môžem nanovo predstaviť ako žena, ktorou dnes som. Moje oslovenia sú ona/jej," napísala Tommy k fotkám, ktoré absolvovala s profesionálom pre magazín Time, ktorému porozprávala svoj príbeh. "Špeciálne som vďačná každej jednej trans osobe, ktorá predo mnou vyšliapala tento chodníček, prelamovala bariéry a riskovala životy, aby žila autenticky a radikálne ako sama sebou," vyjadrila sa s vďakou ostatným trans ľuďom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa tommy dorfman (@tommy.dorfman)

Tommy Dorfman ale musela riešiť prerod aj v svojom súkromí. Už päť rokov je v manželstve s Petrom Zurkuhlenom, ktorý si ju vzal ešte ako muža a premena na ženu je skutočne radikálna zmena. "Bola som deväť rokov vo vzťahu, v ktorom som bola považovaná za osobu skôr s mužským telom, s gayom. Veľmi ho milujem, ale zistili sme, že ako transgender ženu ma zaujímá niečo, čo gay nutne nemusí spĺňať. Viedli sme neuveriteľné rozhovory, aby sme predefinovali náš vzťah na priateľov," ohlásila Tommy rozpad manželstva, no zjavne skutočne v priateľskom duchu, čoho dôkazom je aj komentár Zurkhulena. "Toľko láska. Si úžasná a celá ty. Som na teba hrdý, napísal svojej láske, ktorá sa ale rozhodla ísť inou cestou. Podporu jej vyjadrilo aj mnoho hviezd, ako napríklad herečka Andie MacDowell, návrhár Marc Jacobs či spevák Adam Lambert.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa tommy dorfman (@tommy.dorfman)

Súvisiace články

Najčítanejšie