Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Krutá rana! Angelina opäť obrala Brada Pitta o deti, napriek rozhodnutiu súdu!
Zdielať na

Krutá rana! Angelina opäť obrala Brada Pitta o deti, napriek rozhodnutiu súdu!

Archívna reportáž

Kolotoč súdnych pojednávaní v kauze detí hviezdneho hollywoodskeho páru Brada Pitta a Anegeliny Jolie sa točí ďalej. Ešte nedávno sa zdalo, že Brad sa konečne vďaka svojmu právnikovi dočkal spravodlivosti a môže sa s deťmi stretávať na základe súdneho rozhodnutie, teraz je všetko opäť inak. Evidentne platí, že keď sa Angelina pre niečo rozhodne, musí byť po jej.

Ešte v máji sa zdalo, že Brad Pitt si môže v boji o deti konečne vydýchnuť. Sudca John Ouderkirk, rozhodol, že vyhovie žiadosti herca o striedavú starostlivosť o deti, no zrazu je všetko inak. Oudekirka z prípadu odvolali. Pričinila sa o to Angelina Jolie, ktorej sa v žiadnom prípade jeho verdikt nepáčil a hneď sa odvolala voči rozsudku.

Ktovie, koľko hnevu voči exmanželovi sa skrýva v slávnej herečke, no vyzerá, že nemálo. Iba tak sa dá vysvetliť, že sa snaží rozbiť vzťahy medzi ich deťmi a otcom. Akoby ho chcela vymazať ako z jej života, tak aj zo života detí. To sa, samozrejme, Pittovi vôbec nepáči, keďže svoje vlastné, aj adoptívne deti má veľmi rád. Iste ho trápi, že mu Angelina nedopraje, aby sa s nimi stretával. Kvôli nim si aj kúpil dom neďaleko miesta, kde žijú spolu s mamou Angelinou. Nič mu to však nie je platné. Angelina má deti opäť vo výhradnej starostlivosti, keď májová rozhodnutie súdu o striedavej starostlivosti s Bradom neuznala a odvolala sa. Ako vidieť, úspešne.

Už rozvod bol škaredý, boj o deti o to viac:

​Na základe súdnych spisov, ktoré získalo Eonline.com, Jolie v odvolaní tvrdila, že jej sudca odoprel spravodlivý proces a nezohľadnil všetky dôkazy, ktoré predložila. Zo strany sudcu Ouderkirka došlo vraj k porušeniu etiky, pretože bol údajne v minulosti napojený na právnikov Pitta. Jeho rozhodnutie bolo teda diskutabilné. Jej argumenty zavážili, sudcu z prípadu odvolali, a tak má Angelina deti naďalej vo výhradnej starostlivosti. Na to zareagoval dotknutý Brad Pitt prirodzene tým, že sa odvolal pre zmenu on. "Fakty sa nezmenili. Existuje mimoriadne množstvo dôkazov, ktoré viedli sudcu a mnohých odborníkov, ktorí svedčili, k záveru v prospech najlepšieho záujmu detí. Na základe toho budeme naďalej robiť, čo je nutné," vyjadril sa vecne k prípadu Pittov právnik. A tak kolotoč pokračuje ďalej. Koľko peňazí a nervov to stojí oboch bývalých manželov, nehovoriac o ich zmätených deťoch z toho všetkého, už zrejme pre Jolie nie je úplne podstatné.

​Samotná herečka, ktorá kedysi trpela až seba poškodzovacími sklomi, vraj až po adopcii Maddoxa našla stabilitu. "Vedela som, že ak sa raz zaviažem k Madoxxovi, už nikdy nebudem sebadeštruktívna," vyjadrila svoje presvedčenie. Zrejme z toho dôvodu neskôr adoptovala aj ďalšie deti, ako aj porodila vlastné. Možno preto je vo vzťahu k nim tak veľmi vlastnícka. Nešťastný Brad sa tak ocitol v pasci citových problémov, no je škoda, že aj ich deti, hoci nie je známe, ako to reálne vnímajú - jasný postoj na strane mamy vyhranil len Madoxx. Možno si bude herec musieť počkať na plnoletosť všetkých, keď sami rozhodnú, či a ako sa s ním budú kontaktovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie