Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nový život so zajačikom za hranicami Česka aj Slovenska?! Hana Gregorová robí radikálny krok!
Zdielať na

Nový život so zajačikom za hranicami Česka aj Slovenska?! Hana Gregorová robí radikálny krok!

Archívna reportáž

Herečka Hana Gregorová (68) sa narodila v Bratislave, no lásku našla v Česku, kde spolu následne prežili väčšiu časť jej života. Žiaľ, Radek Brzobohatý opustil tento svet ešte v roku 2012. Zrejme by ale nebol celkom nadšený z toho, čo sa v jeho rodine občas deje.

Už o mesiac oslávi herečka Hana Gregorová 69. narodeniny, no zdá sa, že ani trochu nie je usadená dáma, ktorá chce už len svoj pokoj a zmenám sa bráni. Naopak, Gregorová sa chystá spraviť skutočne radikálny krok a opúšťa nielen Česko, kde strávila najkrajšie roky po boku Radka Brzobohatého, ale šancu nedala ani rodnému Slovensku. Vyhliadla si Maďarsko, kde si už pred 6 rokmi kúpila domček, píše portál Blesk.cz.

Už nejakú dobu je zrejmé, že Hana Gregorová sa postupne zbavuje majetku, ktorého má vďaka Radkovi pomerne dosť. Predala už vilu v pražských Říčanech, kde zažívala idylku po boku Radka. No zdá sa, že do ponuky dáva hneď tri ďalšie nehnuteľnosti.

Hana Gregorová žiarila v jojkárskom Paneláku a ukázala sa aj v Inkognite:

Tri domčeky kúpila pred pár rokmi v dedinke Vestci pri Prahe. Dúfala, že si ich podelí s deťmi. "Myslela si, že ich to zblíži a budú spolu tráviť viac času. Nepodarilo sa, deti o domčeky nemali záujem," prezradil pre Blesk veľmi dobrý známy rodiny Brzobohatých. A tak Gregorová ďalej pokračuje v rozpredávaní majetku, pričom to azda najsrdcovejšie - Divadlo Rada Brzobohatého, už predané je. Nepokračuje ani v budované nového Divadielka, keď jej plán pomenovať ho takmer identicky s predaným divadlom prekazila jeho majiteľka a súd.

​Nemá v Česku už ani angažmán v divadle a jediné, čo ju drží, je puto s rodinou - jej deťmi Rolou a Ondřejom. Zjavne ale usúdila, že zmena je nutná a už počas lockdownu sa presídlila do Maďarska, kde si mohla vďaka miernejším opatreniam užívať služby kaderníčky a manikérky, čo v Česku možné nebolo. Nový domov našla v Rajke a niet pochýb, že ho neobýva sama. Kríza a rozchod s o vyše 30 rokov mladším Koptíkom sú už minulosťou, útočisko našli napokon v krajine, kde sa záujmu verejnosti skutočne obávať nemusia.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie