Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hviezda potvrdila už dvanástu plastiku poprsia, celkovo šla pod nôž už 21-krát!
Zdielať na

Hviezda potvrdila už dvanástu plastiku poprsia, celkovo šla pod nôž už 21-krát!

Zdroj: Instagram/KP

Mnohí sa zhodujú, že nepísanou kráľovnou plastických operácii v britskom šoubiznise je bývalá modelka a hviezdička reality šou Katie Price, ktorá kedysi vystupovala aj pod pseudonymom Jordan. Dnes už na tejto, kedysi prirodzene pohľadnej dáme nie je azda nič, čo by neprešlo úpravou, alebo nebolo rovno umelé. Dohromady absolvovala už vyše dve desiatky plastických operácií a zdá sa, že neplánuje prestať. Na tom by však nebolo v 21. storočí nič zvláštne, keby jedna jej časť tela nemusela ísť pod skalpel až 12-krát!

Výstredná britská televízna hviezdička Katie Price (42) priznala, že v októbri 2020 podstúpila už dvanástu plastickú operáciu poprsia. Štvornásobná mama, ktorá po prvýkrát ľahla pod nôž už v roku 1998 ako 20-ročné dievča, sa fanúšikom na sociálnej sieti zverila, že musela vyhľadať skúseného belgického lekára po tom, ako jej predošlú úpravu poprsia v Turecku lekári poriadne spackali.

Katie podľa vlastných slov urobila veľkú chybu, keď sa nechala zlákať výhodnou ponukou plastickej operácie v Turecku, kam chodia za týmto účelom krásychtivé Britky už dlhé roky. Nie vždy to však dopadne podľa ich predstáv, dokonca sa stali už aj prípady, keď operácie skončili tragicky. Svoje rozhodnutie oľutovala hneď po tom, ako uvidela svoje nové prsia. "Boli úplne zdeformované, boli fakt hrozné,"  opísala svoje "upravené" prednosti Katie.

Katie Price pred svojimi fanúšikmi nič netají, jej súkromím ich sprevádza vo vlastnej reality šou na Youtube:

Prezradila tiež, že to bolo po dlhých rokoch vôbec po prvýkrát, čo šla k inému, ako overenému a skúsenému lekárovi, ktorého navštevovala v Belgicku. "Musela som sa vrátiť naspäť k Frankovi so sklonenou hlavou, zahanbená, že som šla na inú kliniku. Jeho prvé slová boli: 'Čo do ri*i ti to urobili'," prezradila Katie ostrú reakciu odborníka. Doktor Frank sa hneď pustil do práce a jej prsiam dal podobu, akú si Katie vysnívala. "Boli oveľa lepšie. Nedostala som ani infekciu, ani nič podobné," pochvaľovala si výsledok októbrovej operácie. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katie Price (@katieprice)

Iba nedávno pritom Katie prekvapila mnohých fanúšikov, keď zverejnila fotografiu, na ktorom si hladká vypuklé bruško. Avšak nebolo by to poprvýkrát, čo sa podobným spôsobom snažila mama štyroch detí, ktoré majú troch rôznych otcov, na seba upútať pozornosť. Momentálne randí s o 11 rokov mladším Carlom Woodsom, bývalým účastníkom britskej zoznamovacej šou, a práve on by mal byť otcom údajného bábätka. Avšak na najnovších fotografiách nie je po brušku ani stopy, a tak je možné, že sa Katie iba dobre najedla a využila plné bruško na svoju publicitu. Napokon, podobne, ako všetky svoje plastické operácie. Škoda len, že tú krásnu mladú ženu by človek v jej podobe hľadal už len ťažko. Ale kým je sama spokojná, je dobre.

Takto vyzerala Katie pred 18 rokmi, no už vtedy mala za sebou pár vylepšení:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katie Price (@katieprice)

Súvisiace články

Najčítanejšie