Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hviezdna mama ukázala brucho 3 týždne po pôrode! A seriálová herečka ju za to poriadne sfúkla!
Zdielať na

Hviezdna mama ukázala brucho 3 týždne po pôrode! A seriálová herečka ju za to poriadne sfúkla!

Zdroj: Instagram/ER

Americká modelka a herečka Emily Ratajkowski (29) sa len začiatkom marca stala šťastnou mamou synčeka Sylvestra Apollo Beara, ale už behá po uliciach New Yorku v odvážne rozopnutom svetríku, spod ktorého vykúka jej holé bruško. Nikto by nepovedal, že len pred pár týždňami rodila. Pochváliť sa totiž môže takým plochým bruchom, akoby ani nikdy tehotná nebola. To mnohých udivuje a u niektorých žien spôsobuje nepochopenie. Ona je na svoje telo patrične pyšná, napokon, nikdy jej nerobilo problém ukazovať ho v plnej nahote. Dokonca ani vtedy, keď bola tehotná.

Emily Ratajkowski patrí medzi tie šťastné ženy, ktoré majú dokonalú figúru bez akejkoľvek námahy. Ani tehotenstvo nič nezmenilo, no jej expresné schudnutie po pôrode a dokonalé bruško, zdá sa, nevie celkom prekusnúť herečka a modelka Claire Holt, známa aj zo seriálu o novodobých morských pannách s názvom H2O. Dvojnásobná mama poslala modelke prostredníctvom sociálnej siete poriadne štipľavý odkaz. 

Ani počas tehotenstva sa Ratajkowski nezabudla na sociálnej sieti pochváliť fotografiami svojho nahého tela s rastúcim bruškom. Okrem zväčšeného bruška a pŕs sa na snímkach nedali objaviť na jej tele žiadne iné telesné zmeny a kilá navyše. Po pôrode, počas ktorého ju manžel Sebastian Bear-McClard neustále fotografoval a časť z týchto intímnych záberov Emily umiestnila na Instagrame, nemala preto problém vrátiť sa bleskovo do pôvodnej formy. Ale taký výsledok, akým sa môže pýšiť modelka, dosiahne za tak krátky čas máloktorá žena. To vyvolalo rozpačité reakcie mamičiek, ktoré také šťastie nemali.

Claire Holt sa ešte ako tínedžerka preslávila účinkovaním v austrálskom seriáli o morských pannách s názvom H2O:

Jednou z nich je aj dvojnásobná mama, známa modelka a herečka zo seriálu H2O, Claire Holt (32), ktorá svoje druhé dieťa porodila vlani v septembri. "Pokiaľ zverejníš obrázok svojho úplne plochého brucha iba 10 dní po narodení dieťaťa a nazveš to ,pozitívnym vnímaním tela´, je to pre mňa to isté, akoby si zdieľala, koľko máš miliónov dolárov na svojom bankovom účte a hovorila tomu ,pozitívne vnímanie úspechu´," odkázala na sociálnej sieti rozhorčená herečka modelke Emily Ratajkowski. Tá síce nespochybňuje, že sú zábery autentické, avšak myslí, že spôsobujú aj to, že sa ostatné ženy cítia zle a nepríťažlivo.

 Takýmto bruškom sa iba tri týždne po pôrode pochválila Emily Ratajkowski: 

Instagram/Emily Ratajkowski

​"Môžeme sa aj pomocou Instagramu pokúsiť, aby ľudia cítili, že sú v tom s nami, a nie, aby sa zo seba cítili na ho*no?" uzavrela svoju reakciu v instastories Claire a následne pridala svoju fotografiu dva týždne po pôrode, na ktorej sa jej vynímajú ešte pozostatky popôrodného bruška. "To som bola ja dva týždne po Elle, len pre vašu informáciu," dodala. Avšak zdá sa, že Emily si z jej reakcie nič nerobí a sebavedome provokuje dokonalým telom naďalej. Napokon, vďaka nemu sa preslávila a stala sa úspešnou a zabezpečenou ženou a splnil sa aj jej sen z detstva, byť hollywoodskou hviezdou. O ponuky na filmovanie núdzu nikdy nemala a iste ani teraz nemá.

Claire zverejnila fotografiu jej popôrodného bruška, ktoré je od toho Emilynho celkom odlišné. Avšak určite sa s ňou vie stotožniť oveľa viac mamičiek:

Instagram/Claire Holt

​Emily Ratajkowski sa už od svojich štrnástich rokov venuje s veľkým úspechom modelingu a častokrát fotila aj akty. Nahota jej nerobí problémy, už ako dieťa navštevovala spolu s rodičmi európske pláže pre nudistov. Jej otec bol výtvarníkom a vo svojej tvorbe sa často venoval nahému ženskému telu. Vďaka nemu mala možnosť sa už v detstve oboznámiť aj s erotickými fotografiami nahých modeliek od Helmuta Newtona, ako aj s aktami Herba Rittsa, známeho fotografa hollywoodskych hviezd. Nebolo preto vôbec zvláštne, že sa nikdy nebránila fotografovaniu svojho nahého tela, bolo to pre ňu celkom prirodzené. Nemá sa ani za čo hanbiť, je preslávená svojimi priam božskými krivkami a vyslúžila si na internete aj ocenenie Najkrajšie poprsie.

Súvisiace články

Najčítanejšie