Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Zamilovaná do Albánska! Finalistka Miss Slovensko s číslom 2, Barbora Minárová, má o budúcnosti jasno!
Zdielať na

Zamilovaná do Albánska! Finalistka Miss Slovensko s číslom 2, Barbora Minárová, má o budúcnosti jasno!

Tohtoročná nádielka krásy v súťaži Miss Slovensko 2021 je skutočne veľkolepá. No už tradične nejde len o fyzický zjav, mladé ženy sú aj osobnosti s neraz prekvapivými záujmami či ambíciami. Podobný prípad je aj finalistka s číslom 2 - Barbora Minárová.

Barbora Minárová má 22 rokov a pochádza z Banskej Bystrice. Po svete chodia hneď dve rovnaké krásavice, nakoľko Barbora má jednovaječnú dvojičku, ktorá sa volá Tamara a je o minútu mladšia od nádejnej Miss. Ako ale Barbora tvrdí, povahovo sú úplne odlišné. 

Minárová aktuálne úspešne ukončila štúdium na Hotelovej akadémii a užíva si prázdniny. Od septembra sa totiž chystá na štúdium na vysokej škole v Prahe, vybrala si skutočne pomerne neobvyklý odbor - albanistiku. 

V máji sa predstavili finalistiky svetu:

​Albánčinu si zamilovala pred tromi rokmi počas dovolenky v tejto európskej krajine, ktorá je turistickým ruchom tak trochu ignorovaná. V budúcnosti sa chystá si ešte jeden jazyk k albánčine pridať. Už teraz ale albánčinu ovláda, ako aj predviedla pred kamerou. "Po albánsky hovorím, išla som tam na jednu sezóny pracovať do hotela," vysvetlila, ako sa tomuto na posluch veľmi náročnému jazyku dostala.

Barbora si spoločnosť konkurentiek a prípravy na finále užíva:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Barbora Minárová (@barboraminar)

"Moja vízia, aj taký cieľ, akoby som povedala, je pracovať v diplomatických službách a ak sa mi v budúcnosti podarí, rada by som si založila nejakú cestovnú agentúru pre Slovákov v Albánsku, alebo menší podnik," predostrela svoje ambiciózne plány Barbora Minárová. Aktuálne sa ale snaží zabojovať o priazeň divákov aj poroty v súťaži Miss Slovensko 2021.

Súvisiace články

Najčítanejšie