Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Niekdajšia krásavica zmenená na nepoznanie! Herečku kruto poznačili závislosti!
Zdielať na

Niekdajšia krásavica zmenená na nepoznanie! Herečku kruto poznačili závislosti!

Archívna reportáž

Každá doba má svoje televízne a seriálové hviezdy, 90. roky ich mali neúrekom vďaka populárnym "nekonečným" seriálom. Jedným z nich bol aj seriál Melrose Place, ktorý zachytával vzťahy a intrigy medzi mladými a úspešnými ľudmi, ktorí obývali jeden nájomný dom v hollywoodskej štvrti. Pochopiteľne, aj herci, ktorým sa v seriáli ušla úloha boli veľmi príťažliví, pričom krásou spomedzi žien azda najviac vynikala oslnivá blondínka, ktorá si v ňom zahrala mrchu Amandu.

Herečku Heather Locklear (59) by si dnes už len ťažko niekto spojil s kráskou zo seriálu Melrose Place. A nie ani tak kvôli skutočnosti, že onedlho oslávi okrúhlych 60 rokov, ale najmä pre vzhľad zmenený na nepoznanie, ako vidno na fotkách, ktoré priniesol denník Page Six. Seriálovú Amandu poznačili dlhodobé psychické problémy a závislosti na alkohole či liekoch, kvôli ktorým sa jej chrbtom obrátila aj jej vlastná dcéra Ava, ktorej otcom je slávny hudbníkom z kapely Bon Jovi, Richie Sambora.

Počas svojich najlepších rokov sa herečka Heather Locklear nikdy neukázala na verenojsti neupravená, naopak, vždy bola typická dokonalou "fúkanou", perfektným mejkapom a štíhlou postavou. Problémy však začali zhruba v roku 2008, keď bola seriálová hviezda poprvýkrát hospitalizovaná na psychiatrii po tom, čo sa pokúsila o samovraždu. V tom čase bola už rok rozvedená s hudobníkom Richiem Samborom a ich spoločná dcéra Ava mala  iba 11 rokov. Heather síce podstúpila terapiu, avšak jej účinky nemali dlhé trvanie, kedže iba krátko na to bola zatknutá za jazdu pod vplyvom alkoholu. 

Pripomeňte si Heather Locklear ako Amandu v slávnom seriály Melrose Place v krátkej ukážke: 

Aby to nestačilo, "krehká" kráska sa pobila s policajtom a neskoršie vyšetrovanie ukázalo, že je niekdajšia hollywoodska hviezda vážne závislá na alkohole a liekoch na predpis. Jej posledná hospitalizácia sa datuje do roku 2018, keď opäť neudržala na uzde nahromadenú agresivitu a fyzicky napadla svojho partnera kvôli podozreniu z nevery. Heather je ale vraj odvtedy už dva roky "čistá" a partner, motocyklový pretekár Chriss Heisser, jej dokonca odpustil a požiadal ju o ruku. "Naučila som sa, že čokoľvek sa stane, a aj keď sa mi dnešok môže zdať ako nočná mora, život ide ďalej a zajtrajšok bude vždy lepší," zafilozofovala si herečka dávnejšie v rozhovore pre magazín Today. Avšak dlhé roky poznačené alkoholom a nezdravý životným štýlom sa na nej podpísali a to už sa dá iba ťažko zvrátiť. Plastické operácie, žiaľ, robia v jej prípade viac škody ako osohu. Najnovšie nelichotivé fotky herečky si môžete pozrieť v galérii článku TU. 

Heather má čo robiť na náprave vzťahov s dcérou Avou, ktorá však nepochybne zdedila krásu a šmrnc po slávnej mame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ava Sambora (@avasambora)

Ako sama však priznala, najviac ju trápia výčitky voči dcére Ave a uvedomuje si, že najmä ako matka sa nemala dopustiť takéto správania. "Mám sa ešte veľa čo učiť. Ľudia si nebudú pamätať, čo ste povedali, alebo urobili, ale vždy si budú pamätať, ako sa kvôli vám cítili," sypala si popol na hlavu ďalej v rozhovore slávna herečka. 

​V časoch, keď sa nebola schopná naplno starať o svoju dcéru, sa jej exmanžel vzdal v roku 2013 účinkovania v kapele Bon Jovi, aby sa mohol venovať výchove dnes už 23-ročnej Avy na plný úväzok. "Život vám občas dá druhú šancu. Keď sa rozhodujem srdcom, robím väčšinou dobré rozhodnutia. Nie je možné len existovať, všetci  musíme skutočne žiť," rozhodne dodala na záver Heather, ktorá má snáď už najhoršie obdobie za sebou a teraz bude môcť svojim najbližší vynahradiť čas, ktorý v minulosti stratila v temnom mori závislostí.

Súvisiace články

Najčítanejšie