Jasno
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Konečne našiel po rozvode lásku! Fotku zaľúbencov TAKTO okomentovala aj hercova hviezdna exmanželka!
Zdielať na

Konečne našiel po rozvode lásku! Fotku zaľúbencov TAKTO okomentovala aj hercova hviezdna exmanželka!

Zdroj: Instagram/Sharna Burgess

Hollywoodsky herec Brian Austin Green známy zo seriálu Beverly Hills 90210 sa už zjavne zmieril s rozchodom s holywoodskou kráskou Megan Fox. Rozišli sa ešte v roku 2020 po desiatich rokoch manželstva, počas ktorého sa im narodili tri deti. O rozvod požiadala vlani v novembri práve Megan, ktorá už vtedy bola vo vzťahu s raperom Machine Gun Kellym (30), s ktorým sa zoznámili sa pri natáčaní filmu Midnight in the Switchgrass.

Aj keď herec Brian Austin Green (47) spočiatku reagoval na vzťah svojej bývalej manželky Megan Fox veľmi podráždene, teraz je už zrejme aj sám vo svojom súkromí spokojný. Aj on stretol lásku, s ktorou prežíva pekné chvíle. Jeho ex sa na adresu novej priateľky svojho bývalého už stihla aj verejne vyjadriť v komentári.

Bývalý manželský pár ešte v roku 2020, po prevalení nevery Megan, svorne tvrdil, že sa rozišli už pár mesiacov predtým, než sa herečka dala dokopy s raperom Machine Gun Kellym. Avšak napriek tomu bol seriálový David z konania svojej ex poriadne rozhodený a niekoľkokrát sa nechal počuť, že si nemyslí, že je vhodné, keď Megan zverejňuje intímne fotky s jej novou láskou. "Je to pre mňa veľmi dôležité, aby nás ľudia v tejto situácii nebrali ako vinníka a obeť," vyjadril sa k tejto nepríjemnej záležitosti vtedy Green. V žiadosti o rozvod Fox uviedla ako dôvod neprekonateľné rozdiely a požadovala spoločnú právnu aj fyzickú starostlivosť o ich tri deti. Uvedomila si to vraj vtedy, keď sa kvôli filmovaniu načas odlúčila od manžela. "Povedala mi: ,Keď som bola preč, sama, uvedomila som si, že sa cítim byť oveľa viac sama sebou. Tak si myslím, že by to stálo za vyskúšanie´," zveril sa Brian s ich súkromným rozhovorom. Je však pravdou aj to, že počas nakrúcania filmu spoznala súčasného partnera. Ako však vyplýva z vyhlásenia oboch, v skutočnosti boli dôvodom ich rozchodu už dávnejšie vzájomné nezhody.   

Sharna nie je v Amerika neznámy človek, účinkovala v niekoľkých tanečných šou, pozrite si jej tanečné umenie v ukážke z jednej z nich:

Greenovi neprekážali rôzne narážky na sociálnych sieťach na rapera v súvislosti s Megan. "Počul som o sebe tiež zlé veci a viem, že väčšina z nich nie sú pravda. Nemám s ním vôbec žiadny problém. Naozaj dúfam, že sú s Megan šťastní," dušoval sa herec. Megan sa o sebe a raperovi svojho času vyjadrila, že sú ako "dvojplamene", ktoré sú polovicami toho istého celku. Napriek rozchodu bývalý manželský pár udržiava naďalej dobré vzťahy. "Vždy ku mne bola bola úprimná, rovnako ako ja k nej. Mali sme úžasný vzťah a vždy ju budem milovať. A viem, že ona bude milovať mňa," vyznal sa verejne Green so svojim názorom na Instagrame. "Prajem Megan absolútne to najlepšie vo všetkom. Chcem, aby bola úplne šťastná kvôli nej aj deťom. To je nesmierne dôležité," povedal vlani v rozhovore podcastu Hollywood Raw.

 Brian opäť žiari šťastím po boku krásnej tanečnice menom Sharna:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brian Austin Green (@brianaustingreen)

Našťastie, po čase už aj Brian našiel lásku, hoci na nezáujem zo strany žien sa iste nemohol nikdy sťažovať. V zime si užíval dovolenku na Havaji s novou známosťou, tanečnicou Sharnou Burgess (35)."Je veľmi zodpovedná, milá a milujúca, vášnivá, je s ňou zábava," opísal Sharnu, s ktorou sa dal dokopy vďaka ich spoločnej manažérke. Spočiatku vraj neochotne súhlasil so stretnutím, potom z toho vznikla láska. "Je to už dlho, čo som s niekym mohol naozaj zdieľať život," vyznal sa nedávno na Instagrame Green. A Burgess mu na oplátku vyznala svoje city k nemu. "Neexistuje nikto iný, s kým by som si vedela predstaviť, že by som ho zdieľala. Milujem ťa," napísala na svojom profile. Na to sa sa začali objavovať rôzne komentáre. Najprekvapujúcejším bol ten od Megan Fox pre Greena. "Za Sharnu som vďačná," odkázala ako jemu, tak aj jeho fanúšikom a prelomila tak akékoľvek pochybnosti o škrípajúcich vzťahoch medzi ňou a Brianom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie