Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Monštrum?! Známa celebrita podstúpila kompletné omladenie, pohľad na ňu desí!
Zdielať na

Monštrum?! Známa celebrita podstúpila kompletné omladenie, pohľad na ňu desí!

Zdroj: Instagram/KP

Aj výdobytky medicíny a vedy sa môžu človeku stať dobrým sluhom, avšak zlým pánom. Dvojnásobne to platí o možnostiach plastickej chirurgie a rôznych skrášľovacích procedúrach, ktoré sa neraz človeku vymknú z rúk. To je aj prípad známej britskej hviezdičky reality šou a niekdajšej glamour modelky, ktorá si ľahla už po x-tý krát pod nôž a tentokrát vraj šlo o život.

Ako pre denník The Sun prezradila samotná britská televízna hviezdička Katie Price, po jej nedávnej rozsiahlej plastickej operácii, ktorú absolvovala v Turecku, vyzerala doslova ako monštrum. Bývala modelka, známa kedysi ako Jordan, a päťnásobná mama sa dokonca bála ukázať svojim deťom vo videohovore a jej partner si po príchode k jej nemocničnému lôžku dokonca myslel, že je mŕtva.

Fotky, ktoré zachytávajú Katie po operácii na lôžku a ktoré uverejnil spomínaný denník sú naozaj pre silnejšie žalúdky. Niekdajšia kráska sa od jej prvej operácie pred 13 rokmi skutočne zmenila na nepoznanie a jej závislosť na plastických operáciách nabrala šialené rozmery. Dokonca ju neodradila ani skutočnosť, že pri tejto poslednej stratila toľko krvi, že jej život visel na vlásku. Keď sa Katie po operácii zobudila, povedali jej, že bude po obrovskej strate krvi potrebovať transfúziu, ona však zo strachu z covidu cudziu krv odmietla. "Nechcem zažiť to, že sa niekedy porežem a oblížem si krv niekoho cudzieho. Z toho mi došlo tak nevoľno, že som transfúziu odmietla," priznala iracionálne obavy mamička piatich detí a dodala, že na moment pocítila obrovské výčitky zo svojho rozhodnutia ísť opäť pod nôž. K tomu ju primäla skutočnosť, že počas lockdownu a zlomenine oboch nôh počas úrazu pribrala viac ako 12 kilogramov a túžila vyzerať opäť krásne a štíhlo.

Pozrite si vo videu, akou neuveriteľnou premenou prešla Katie Price počas jej kariéry:

Zákrok bol aj preto veľmi rozsiahly a okrem liftingu tváre podstúpila zároveň aj odsávanie tuku z brucha, a jeho opätovné "prisatie" do pozadia. "Čo som to, do ri*i, urobila? Len som si pomyslela: 'To je ono, teraz zomriem. Bála som sa, že budem vyzerať ako obluda, ako tá Wildensteinova nevesta alebo umelá bábika," priznala svoje obavy po operácii. Aj jej snúbenec, Carl Woods, ktorý ju sledoval počas zákroku na operačnej sále, sa obával, že zákrok neprežije. Pred zákrokom prišiel lekár a dvojici ukázal, čo všetko Katie počas nesledujúcih hodín v narkóze podstípu. "Pokreslil mi celé telo a Carl povedal: 'Čo to je preboha? Si si istá, že to všetko chceš? Milujem ťa takú, aká si. Inak by som si ťa nevzal. Takže ak to skutočne chceš, nechaj si to urobiť, ale nechcem potom počúvať už žiadne náreky o tvojom vzhľade!" opísala reakciu snúbenca Katie, ktorá napriek tomu zákrok podstúpila v plnom rozsahu a on sa na to "musel" pozerať. Carl sa ale stále vyrovnáva z traumatického zážitku a pohľadu na množstvo hadičiek a krvi. "Vyzerala som podľa neho úplne bezmocne. Povedal, že to bolo ako pozerať sa na kus mäsa, ktorý rozrezávajú a bolo to vraj najhoršie, čo kedy videl - myslel si, že som mŕtva," prezradila ďalej Katie, ktorej hrozivo vyzerajúce fotky po operácii si môžete pozrieť v galérii TU. 

Takto dnes vyzerá Katie, ktorú poznačili desiatky plastických operácií:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katie Price (@katieprice)

"Zobudila som sa s dierami a stehmi po celom tele. Vyzerala som, akoby mi z nosa a očí vychádzali mačacie fúzy. Ale ja som pritom chcela len naspäť starú Katie!" Bývala modelka samu seba pritom označuje za "veteránku operácií" po troch liftingoch tváre a rovnakom počte liposukcií. Katie pritom sama už nevie ani porátať, koľkokrát si ľahla pod nôž kvôli operáciam pŕs, myslí si, že ich bolo asi 12, a hovorí, že botox už na ňu nepôsobí, keďže ho má od svojich 30 rokov.

Aj na spomienkovej kompilácii fotiek Katie s jej prvorodeným synom vidno, ako neuveriteľne sa zmenila za ostatných 19 rokov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katie Price (@katieprice)

Katie, ktorá počas svojich mladších čias a aktívnej modelingovej kariéry vyzerala prirodzene pekne dnes tvrdí: "Teraz, keď mám 43 rokov, budem si robiť, čo sa mi zachce!" Napriek tomu sa však operácie bála natoľko, že si k nej prizvala snúbenca a dokonca aj kameramana. Raz by chcela nakrútiť minidokument o chirurgických zákrokoch, ich priebehu a následku na ľudskom tele. "Je to vždy nebezpečné, keď vám dajú narkózu, nemôžete sa sami rozhodnúť, ak sa niečo pokazí, takže som to chcela na kameru, a aby tam bol aj Carl, a som rada, že tam bol!" prezradila Katie. Azda nie je náhoda, že sa na Instagrame kamaráti s transgedner modelkou Jessicou Alves, ktorá zdieľa podobné záľuby a dokonca sa na seba začínajú pomaly, ale isto celkom podobať, ako to pri milovníčkach úprav býva.

Súvisiace články

Najčítanejšie