Skoro jasno
18°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
A je to vonku! Aniston prezradila, ako je to s jej vzťahom s Bradom Pittom!
Zdielať na

A je to vonku! Aniston prezradila, ako je to s jej vzťahom s Bradom Pittom!

Archívna reportáž

Tento rok akoby bol v Hollywoode v znamení návratov starých lások. Veľký rozruch spôsobilo opätovné spojenie slávnej Jennifer Lopez a Bena Affleca, ktorí boli kedysi dokonca aj zasnúbení. Povráva sa čosi aj o zblížení sa Angeliny Jolie s jej bývalým manželom Jonnym Lee Millerom. Už vlani sa mnohí zamýšľali nad možnosťou obnovenia vzťahu bývalých manželov, miláčikov Hollywoodu, Jennifer Aniston (52) a Brada Pitta (57). Sympatická herečka sa teraz konečne k týmto klebetám vyjadrila.

Slávna herecká dvojica Pitt - Aniston už zrejme dávno zabudla na bolesť a spory, ktoré sprevádzali ich rozvodové konanie. Opäť sa spolu stretávajú a nemajú problém prejaviť pred verejnosťou vzájomnej sympatie. Práve naopak, radi občas provokujú a nechajú tak pracovať fantáziu fanúšikov. Začiatkom vlaňajšieho roka na odovzdávaní cien SAG AWARDS 2020 spolu Brad a Jennifer až príliš okato flirtovali. Najmä Brad nedokázal z bývalej ženy odtrhnúť oči a neodolal ani možnosti sa jej pri vhodnej príležitosti aspoň dotknúť. Zrejme medzi nimi ešte stále funguje istá chémia, píše portál People.

Na pozvanie Jennifer o mesiac po tejto udalosti prišiel osobne zablahoželať k jej narodeninám. Zdá sa, že najmä Aniston sa ale zdráhala pripustiť v ich vzťahu viac, ako priateľstvo. Neskôr sa Pitt objavoval po boku krásnej, no zadanej modelky Nicole Poturalski, ale aj tento vzťah je už minulosťou. Angelina kvôli tomu, že s modelkou navštívili ich dom vo Francúzsku, priam zúrila.

​Nedávno sa konečne Aniston vyjadrila v show Howarda Sterna na rádiu SíriusXM ako je to naozaj v jej vzťahu s Pittom. "Sme kamoši... priatelia. A sme v kontakte," prezradila. Spomínala na ich spoločné vlaňajšie predčítanie scenára k filmu Zlaté časy na Ridgemont High pre charitu. Dej sa odohrával v prostredí stredoškolákov. Tí, ktorí to sledovali prostredníctvom sociálnych sietí, sa iste dobre zabávali na flirtovaní Brada a Lindy v podaní Pitta a Anistonovej. Obaja zahrali zamilovaných tak vierohodne, že vyzeralo, akoby všetko prežívali naozaj. Výber tejto dvojice bol iste zámer, aby pritiahli čo najviac sledovateľov. To sa iste aj podarilo. Opäť sa začali šíriť fámy o ich navráte k sebe. "Bola to len zábava, nebolo to ani trochu čudné, možno len pre ľudí, ktorí to pozerali a chceli to tak vidieť, alebo len predpokladali, že to bude niečo zvláštne. Užili sme si to a bolo to pre dobrú vec," konštatovala však Jen.

Aktuálne si Jen veľmi užila znovuspojenie s kolegami z Priateľov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Aj keď mala Jennifer Aniston po rozchode s Bradom Pittom viaceré známosti a raz sa dokonca aj druhýkrát vydala, žiaden vzťah netrval dlho. Možno ju zrada prvého manžela natoľko sklamala, že žiadnemu mužovi už nedokáže celkom dôverovať. V súčasnosti je herečka single a v dohľadnej dobe sa nechystá urobiť nejaký vážny krok v podobe manželstva a veľmi s tým nepočíta ani do budúcnosti. "Bože, neviem. Nemám to v pláne. Hodlám si nájsť fantastického partnera a jednoducho žiť báječný život. To je všetko, v čo dúfam. Nemusí to byť vytesané do kameňa alebo čierne na bielom," odpovedala na otázku moderátora o jej súkromí. V jej veku je celkom pochopiteľné, že preferuje príjemný, stabilný vzťah so sympatickým mužom, pred horúcou láskou končiacou v narýchlo uzavretom manželstve. To ale ešte stále nevylučuje Brada, a čo nie je dnes, pokojne môže byť už zajtra aj v tomto vzťahu.

Súvisiace články

Najčítanejšie