Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Poriadne si kopla! Krásna Sharon sa ostro obula do svojej hviezdnej kolegyne!
Zdielať na

Poriadne si kopla! Krásna Sharon sa ostro obula do svojej hviezdnej kolegyne!

Archívna reportáž

O slávnej hollywoodskej herečke Sharon Stone bolo odjakživa známe, že má okrem údajnej vysokej inteligencie aj poriadne podrezaný jazyk. Sexymbol 90. rokov a zvodná kráska z filmu Základný inštinkt nedávno vydala knihu, akési memoáre, v ktorých spomína na nie veľmi jednoduché detstvo a dospievanie poznačené sexuálnym násilím zo strany jej starého otca. Zdá sa, že herečka je po vážnej mozgovej porážke opäť pri sile a sebavedomie jej nechýba. Nedávno sa celkom nevhodne slovne pustila do svojej rovnako slávnej hereckej kolegyne.

Herečka Sharon Stone nedávno na sociálnych sieťach rozpútala búrilvú diskusiu po tom, čo v istom rozhovore v magazíne Everything zoomer naznačila, že trojnásobná držiteľka sošky Oscara, herečka Meryl Streep, je podľa nej preceňovaná. Sharon, ktorá v roku 1996 taktiež získala Oscara za najlepší ženský herecký výkon vo filme Kasíno, v rozhovore tiež tvrdila, že existuje veľa herečiek, ktoré sa 72-ročnej Meryl vyrovnajú, ale nikdy nedosiahli takú slávu a uznanie ako ona.

Niektorí používatelia Twitteru a filmoví fanúšikovia sa pridali na stranu Sharon, ktorá je podľa nich jedna z najikonickejších herečiek vôbec, avšak aj kariéra jej kolegyne Meryl Streep si našla mnoho obhajcov a obdivovateľov. Pravdou je, že obe ženy si nemajú čo vytknúť, a každá z nich má nepopierateľné čaro osobnosti, aj keď sú veľmi rozdielne. Sharon sa v rozhovore ďalej povedala: "Som oveľa lepšia filmová mrcha ako Meryl a som si istá, že by to aj ona sama uznala. Meryl by nebola dobrá ani v Základnom inštinkte, ani v Kasíne. Ja som bola lepšia. A ja to viem. A ona to vie tiež." Zdá sa, že sebavedomie krásnej Sharon nechýba, aj keď ocenenia hovoria inou rečou, keďže v oscarovom skóre vedie jednoznačne jej takmer o desať rokov staršia herecká rivalka. Kým Sharon získala prestížne ocenenie Oscara pre najlepšiu herečku v roku 1996 za film Kasíno, Meryl sa doma na poličke blýskajú až tri pozlatené sošky "naháča", a to za film Kramerová vs. Kramer v roku 1979, v roku 1983 si prišla pre víťazstvo za výkon vo filme Sophiina voľba a v roku 2012 ho získala za film Železná lady.

Obe herečky si nedávno zahrali vo filme Landromat, pozrite si krátku ukážku k nemu:

Sharon takto reagovala na otázku redaktorky, ktorá sa dotýkala herečkiných vlastných slov v jej memomároch Krása života na dvakrát, kde písala aj o tom, ako Hollywood núti ženy súťažiť o malý počet dostupných filmových úloh. "Bolo nám povedané, že v programe môže byť miesto len pre jednu," písalo sa v knihe. Hviezda Kasína tiež dodala, že si myslí, že ostatné herečky boli neustále stavané do pozície bojovať o úspech s herečkou Meryl Streep. "Biznis bol nastavený tak, že všetci sme mali Meryl závidieť a obdivovať ju, pretože len Meryl má byť tá najlepšia a všetci s ňou musia o svoje miesto súťažiť," myslí si Sharon, ktorá však zároveň uznáva kvality svojej kolegyne. "Myslím si, že Meryl je úžasná a skvelá žena a herečka. Ale podľa môjho názoru existujú aj iné herečky, ktoré sú rovnako talentované ako Meryl Streep. Viola Davis je každým jej kúskom osobnosti taká istá herečka ako Meryl Streep. Emma Thompson. Judy Davis. Olivia Colman. Kate Winslet, preboha. Ale keď poviete Meryl, všetci padnú na zem," nechala sa počuť Sharon, ktorá sa iba pred tromi rokmi stretla práve s Meryl na jednom filmovom pľaci pri nakrúcaní filmu The Laundromat z produkcie Netflixu.

Úloha Ginger vyniesla Sharon Stone jej zatiaľ jedinú sošku Oscara pozrite si krátku ukážku z filmu Kasíno: 

Redaktorka magazínu sa opýtala práve na tento ich spoločný projekt, avšak nedala si pozor, ako položila svoju otázku, na čo ju ješitná Sharon celkom svojsky upozornila: "Páči sa mi, ako ste to sformulovali, že som ja konečne dostala príležitosť pracovať s Meryl Streep a nepovedali ste: 'Meryl konečne musela pracovať so Sharon Stoneovou', alebo, že sme konečne pracovali spolu. V jej kariére ju postavili ju do pozície: "Každý chce pracovať s Meryl." Avšak mnohí ľudia po prečítaní tohto rozhovoru mierili rovno na Twitter, kde si našla rovnako veľa obhajcov, ako aj kritikov. Množstvo ľudí na jednej strane obhajovalo Stoneovej vyjadrenia o tom, ako Hollywood zaobchádza s inými herečkami, avšak nie je celkom bežné, aby sa hviezdy takto otvorene vyjadrovali na adresu iného kolegu z brandže. "Sharon Stone má pravdu a je dobre, že to vyslovila nahlas," napísal jeden z filmových fanúšikov.  

Sharon svojím úprimným rozhovorom mnohých šokovala, azda najviac jej kolegyňu Meryl Streepovú: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ZOOMER Magazine (@zoomermag)

Avšak nemalá skupina ľudí si myslí, že nie je problém v Meryl, ale v samotných tvorcoch hollywoodskych trhákov. "Neuznávam tento nepekný príbeh o tom, že Meryl má viac práce a kradne iným herečkám úlohy. Možno by sa malo hovoriť skôr o tom, že sa nepíše dosť úloh pre ľudí ako Sharon Stone a Judy Davis, aby sa im rovnako dobre darilo," napísal na obhajobu Streepovej jeden z používateľov a jej kariéry sa zastal aj novinár a filmový spisovateľ Mark Harris. Ten tvrdil, že úspechy Meryl nemajú nič spoločné s prehliadaním iných hviezd. "Existujú herečky, ktoré sú nedocenené a skutočnosť, že Meryl Streepová je široko a spravodlivo oceňovaná, s tým nemá nič spoločné. Ľudia, ktorí si myslia, že úspech jednej herečky oň musí automaticky pripraviť ostatné herečky, by o tom nemali takto hovoriť. Dobrým spôsobom, ako oslavovať iné herečky, je ich obdivovať, a nie jedna druhú ohovárať," napísal novinár Harris vo svojej reakcii na slová Stoneovej. 

Súvisiace články

Najčítanejšie