Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Sexidol spustnutý na nepoznanie! Prečo vyzerá ako bezdomovec?!
Zdielať na

Sexidol spustnutý na nepoznanie! Prečo vyzerá ako bezdomovec?!

Archívna reportáž

Niekdajší hollywoodsky krásavec, za ktorým šalelo množstvo žien po celom svete, nedávno oslávil 45 rokov. Colin Farrell sa tak stále môže radiť medzi relatívnych mladíkov, avšak zábery z jeho posledného projektu mnohé fanúšičky apriaznivcov herca vskutku šokovali. Po írskom fešákovi už viac niet ani stopy a jeho tvár pripomína skôr prácou zmoreného starého drevorubača s hlbokými vráskami.

Zábery z novej drámy s názvom The North Water z dielne televízie BBC, ktoré sa objavili na stránkach denníka Daily Mail, predstavili divákom herca Colina Farrella v úplne inom, avšak nie veľmi vábivom svetle. Colin Farrell v nej vyzerá s dlhými umastenými a špinavými vlasmi a bujnou bradou celkom na nepoznanie. Nevedno pritom, či je herec len špičkovo zamaskovaný, alebo ho zub času skutočne takto poznačil. 

Zdá sa, že tvorcovia seriálu veľmi dobre vedia, ako zaujať, a tak divákov lákajú šokujúcimi zábermi Colina Farrella v jeho najnovšej úlohe. V seriáli The North Water herec stvárnil lovca veľrýb, ktorý väčšinu života prežil v drsných podmienkach na mori. A zdá sa, že buď si dal herec na stvárnení postavy poriadne záležať a prispôsobil mu aj svoj výzor, alebo ho na nepoznanie premenila šikovná ruka maskéra. Nablýskaného lámača ženských sŕdc s uhrančivým pohľadom by v ňom hľadal ozaj málokto.

Herec Colin Farrel zažiaril aj vo veľkofilme Alexander Veľký:

V scénach na lodi je herec zachytený zanedbaný, s cigaretou v ruke, ktorá je zabalená v špinavom obväze. Jeho tvár zafúľanú od uhlia takmer úplne zakrýva hustá brada a na hlave má cípiky hustých, umastených a zjavne špinavých havraních vlasov. Tvorcovia seriálu uviedli, že sa kvôli niektorým záberom skutočne plavili ďaleko po Severnom mori, a údajne je to zároveň najvzdialenejšie miesto na severe, na akom sa kedy vôbec podobný seriál nakrúcal. Okrem nebezpečného ľadového mora sa postavy seriálu objavia aj v anglickom meste Hull, pričom jeho dej sa odohráva koncom 50. rokov 19. storočia.

Herec sa v seriáli zmenil na nepoznanie:

Írsky herec v dramatickej minisérii The North Water, ktorej dej je zasadený do drsného prostredia nehostinnej Arktídy, stvárni Henryho Draxa, harpunára a brutálneho zabijaka. O svoj život s ním bude bojovať vojenský chirurg a skupina mužov, ktorí sa dostanú nešťastnou náhodu na expedíciu do Arktídy s týmto vražedným psychopatom. Diváci sa na premiéru tejto minisérie môžu tešiť už na jeseň 2022. Dovtedy už ale bude fešák Colin nepochybne opäť späť vo svojej príťažlivej podobe.

Súvisiace články

Najčítanejšie