Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Kríza, z ktorej niet návratu? Herečka priznala, že manžel spí už len v hosťovskej izbe!
Zdielať na

Kríza, z ktorej niet návratu? Herečka priznala, že manžel spí už len v hosťovskej izbe!

Archívna reportáž

Hviezda herečky Tori Spelling alias Donny zo seriálu Beverly Hills 902 10 začala iba krátko po jeho skončení rapídne upadať Šepkalo sa, že v ňom účinkovala iba vďaka jej otcovi Aaronovi, ktorý bol producentom seriálu, a mnohí spochybňovali jej herecké umenie. Napriek tomu si získala nemalú fanúšikovskú základňu, a azda aj vďaka nim neskôr rozbehla reality šou, v ktorej bola v hlavnej úlohe ona a jej rodina. Verejnosť sa tak dozvedela nielen o ich finančných problémoch, roztopašných deťoch, ale aj o vzťahu s jej manželom Deanom, ktorý by sa dal nazvať prinajmenšom veľmi nestály.

Herečka a reality šou hviezdička Tori Spelling (48) nedávno verejne priznala, že v jej manželstve vládne opäť napätie. V rozhovore v rádiu SiriusXM dokonca priznala intímny detail z ich vlastnej spálne, ktorým dala jasne najavo, že tam jej manželovi Deanovi McDermottovi už veľa miesta nezostalo. Urobila tak po tom, ako sa už od začiatku roka 2021 šepkalo, že to medzi ňou a Deanom poriadne škrípe. 

Aj keď sa herečka Tori Spelling v spomínanom rozhovore nevyjadrila priamo, z jej rečí sa dalo celkom jasne vyčítať, že s manželom už ako pár nežijú. "Viete čo? Moje deti a pes spia so so mnou v posteli," znela odpoveď na zvedavú otázku moderátora, či s Deanom prežívajú v manželstve krízu. Naznačila však, že za ich odcudzením môžu byť aj jeho pracovné povinnosti mimo domov, keďže Dean sa okrem produkcii filmov venuje aj herectvu.

Tori sa snaží získať zašlú slávu a pozornosť aj rôznymi televíznym projektami spolu s manželom Deanom:

"Keď odišiel, nebolo to dobré. Pol roka nakrúcal v inej zemi a všetky deti ostali so mnou. Z toho štyri z piatich detí stále zdieľajú spálňu so mnou. A naši traja psy taktiež," opísala ako funguje ich domácnosť s tým, že keď je manžel doma, musí sa uspokojiť s hosťovskou izbou. Tori v rozhovore tiež nijak neskrývala, že problémy v ich intímnom živote panujú už dlhší čas, ale viac sa k ich vzťahu, inokedy veľmi priama a prostoreká Tori, nevyjadrovala. 

Tori ostala na deti kvôli kríze v manželstve celkom sama:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tori Spelling (@torispelling)

Kým si Tori musela zvykať na nové podmienky v domácnosti bez pomoci manžela, on nakrúcal v rodnej Kanade seriál Lady Dicks. O jeho neprítomnosti hovorili veľakrát aj zábery na sociálnych sieťach. Tori ho už totiž viac nespomínala v komentároch a videách a dokonca nepridala žiaden príspevok ani pri príležitosti výročia ich svadby. Podobne sa zachoval aj Dean, ktorý si pätnásť rokov v manželstve s Tori nijak oficiálne nepripomenul. Ich turbulentné manželstvo bolo poznačené už viacerými krízami. McDermott ešte v roku 2014 priznal neveru, ale dočkal sa manželkinho odpustenia a krízu spoločne zažehnali. Pár má dovedna päť detí, dcéry Stellu (12) a Hattie (9) a synov Liama (14), Finna (8) a Beaua (4).

Súvisiace články

Najčítanejšie