Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Mladá herečka zaľúbená po uši! Prichytili ju so synom hviezdneho speváka!
Zdielať na

Mladá herečka zaľúbená po uši! Prichytili ju so synom hviezdneho speváka!

Zdroj: instagram/MBB

Zdá sa že sa v Hollywoode darí nielen tým znovuzrodeným starým láskam ako je to v prípade JLo a Bena Afflecka, ale aj mladším ročníkom. Prominentný pár v zložení vychádzajúcej 17-ročnej nádejnej hereckej hviezdy a 19-ročného syna slávneho speváka Jona Bon Joviho potešil svojich priaznivcov a romantickou prechádzkou v meste potvrdil to, o čom sa doteraz iba šepkalo.

Herečka Milie Bobby Brown a Jake Bongiovi sa podľa obrázkov, ktoré priniesol portál Page Six prešli  v ruka v ruke po jednej z rušných newyorských ulíc a ukázali svetu svoju vzájomnú náklonnosť. Aj keď boli tváre oboch mladučkých holúbkov zakryté rúškami, prezradil ich aj herečkin psík, pudlík Winnie, o ktorom sa už v minulosti zmienila, že jej veľmi pomohol zmierniť stavy úzkosti, ktoré prežívala počas cestovania.

​O vzájomnej náklonnosti mladých prominentov sa v okruhu ich najbližších vedelo už dávno, avšak dvojica sa nikdy neukázala na verejnosti, až doteraz. Herečka Millie Bobby Brown je mnohým fanúšikom seriálu Stranger Things známa ako hlavná postava menom Eleven, ktorá oplýva zvláštnymi nadprirodzenými schopnosťami. Mladučká britská herečka, speváčka a modelka získala za túto úlohu niekoľko prestížnych nominácii aj víťazstiev a v jej 13 rokoch sa stala jednou z najmladších nominovaných umelcov v histórie Cien Emmy vôbec. Azda aj úpech, zodpovednosť a zároveň obrovské fyzické a psychické vyťaženie v takom mladom veku dievčinu poznačili natoľko, že trpela nepríjemnými stavmi úzkosti.

Millie sa už ako dieťa stala hviezdou seriálu Stranger Things, ktoré divákom priniesol na obrazovky Netflix:

"Asi pred dvoma rokmi som začala mať naozaj silné záchvaty paniky, naozaj silnú úzkosť a veľmi som s tým bojovala," povedala v epizóde šou Miley Cyrus s názvom Bright Minded. "A jedného dňa som sa zamyslela a povedala som si: 'Možno by som si mala zaobstarať terapeutického psa, viete, niečo, čo by ma dokázalo upokojiť, keď som naozaj vystresovaná," priblížila bližšie v rozhovore s kolegyňou Miley. A tak sa jej verným spoločníkom stal rozkošný pudlík menom Winnie, bez ktorého sa mladá herečka nepohne ani krok. A výnimku nespravila ani počas spomínanej romantickej prechádzky, pričom jej frajer Jake sa s ňou rád vystriedal pri nosení psíka v prenosnej taške.

Ešte nedávno zverejnil Jake fotku s popisom "najlepší kamoši", avšak zdá sa, že odvtedy sa veľa zmenilo: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @jakebongiovi

​Jake Bongiovi je v zábavnom priemysle o niečo menej známy, keďže žije normálny život mladého chlapca, študenta brooklynskej strednej školy, kde sa venuje aj atletike a futbalu. Vďaka tomu, a dobrým génom po otcovi, legendárnom rockerovi Jon Bon Jovimu, vyzerá mladý muž skutočne príťažlivo. A tak sa niet čo čudovať, že očaril aj hollywoodsku krásku, ktorá bola predtým spájaná s youtuberom Jacobom Sartoriusom či Romeom Beckhamom, synom Victorie a Davida Beckhamovcov. Jake sa narodil rockerovi Jon Bon Jovimu a jeho manželke Dorothei Hurley, s ktorou je šťastne ženatý už dlhých 32 rokov, v máji 2002. Je najmladším z jeho troch súredncov Romea, Stephanie a Jesse. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie