Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Po rečiach o možnom novom vzťahu Felixa Slováčka (78): Žiari po boku Silvie Kucherenko!
Zdielať na

Po rečiach o možnom novom vzťahu Felixa Slováčka (78): Žiari po boku Silvie Kucherenko!

Archívna reportáž

Azda nie je v našich končinách aktuálne známejší záletník v skutočne pokročilom seniorskom veku, ako český klarinetista Felix Slováček. Ten sa vôbec netají láskou ku krásnym a aj značne mladším ženám, napokon, aktuálne sa rozišiel s o polovicu mladšou výtvarníčkou Luciou Gelemovou. Načrtol pritom, že novému vzťahu sa nebráni.

Hoci má takmer osemdesiatku na krku a nikdy nebol krásavec, predsa len musí mať Felix Slováček čosi do seba, keď je celý život obletovaný ženami. Zrejme to bude aj jeho hviezdnou kariérou, keď stával na pódiu po boku tých najväčších hviezd hudobného sveta v Československu, na čele s Karlom Gottom. Big Band Felixa Slováčka bol a stále je medzi muzikantmi pojem.

Je to len pár týždňov, čo sa Slováček po siedmych rokoch rozišiel s 37-ročnou Luciou Gelemovou. Vzťah s výtvarníčkou, ktorá mohla byť jeho vnučkou, pritom fungoval súbežne so Slováčkovým manželstvom s herečkou Dagmar Patrasovou. S tou sa hudobník nemieni rozviesť, ako aktuálne priznal.

Kucherenko nastúpila minulý rok na cestu návratu k prirodzenejšiemu vzhľadu:

​Netreba tam ale hľadať lásku, ide zjavne o celkom pragmatické rozhodnutie s ohľadom na majetok. Kým Dáda si možno chvíľu robila nádeje, že sa všetko vráti do starých koľají, Slováček už viedol reči o tom, že je otvorený aj novému vzťahu. A vtom zverejnila spoločné fotky Silvia Kucherenko, rovesníčka Gelemovej. "Bavíme sa," napísala stručne k fotke s muzikantom a nevedno prečo zablokovala možnosť komentovať.

Pravda je ale taká, že nešlo o žiadne súkromné rande vo dvojici. V kúpeľoch Brusno sa stretli producent a redaktor Ján Kubiš, skladateľ Zdeněk Barták, istá dáma a Slováček s Kucherenko. Silvia nepriznala, či ide o nejaký spoločný projekt, alebo "len" spoločenskú akciu a náhodné stretnutie, no je úplne zjavné, že slovenská kráska Felixa priam rozžiarila. Neodpustil si fotku, kde ju nadšene drží za ramená a niet pochýb, že vytiahol všetky osobné tromfy. No rovnako niet pochýb, že Slováček nie je kategória pre Silviu, ktorá môže nápadníkov "prehadzovať vidlami" a netají sa tým, že musia byť veľmi dobre zabezpečený. To hudobník iste je, ale vekovo by to už zrejme nešlo, Silvia je predsa len iná kategória. 

Súvisiace články

Najčítanejšie