Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Matka JLo je nadšená z návratu Bena, TOTO spolu podnikli! A speváčkin exsnúbenec žiari po boku bývalej manželky!
Zdielať na

Matka JLo je nadšená z návratu Bena, TOTO spolu podnikli! A speváčkin exsnúbenec žiari po boku bývalej manželky!

Archívna reportáž

Láska dokáže človeka urobiť šťastným, ale aj zúfalým, no najmä, jej chodníčky sú niekedy vskutku nevyspytateľné. Poriadnu telenovelu zažíva aj slávna americká speváčka Jennifer Lopez, ktorá veru nemala zatiaľ v láske toľko šťastia, ako v kariére. Keď sa už zdalo, že si na prahu päťdesiatky našla pokojný prístav po boku bývalého hráča bejzbalu Alexa Rodrigueza, zopakoval sa opäť scenár z minulosti, keď sa prevalilo, že za jej chrbtom flirtoval s inými ženami. Momentálne skúša šťastie u svojej staronovej lásky a zdá sa, že fešný Ben Affleck presne vie, ako si treba túto temperamentnú latino divu hýčkať.

Americký herec Ben Affleck, ktorý momentálne randí so svojou staronovou láskou JLo, podľa informácií magazínu People strávil uplynulý týždeň s jej mamou Guadalupe v meste hriechu, v Las Vegas. Tam sa oddávali gamblingu, pre ktorý, ako uvádza spomínaný portál, majú obaja slabosť.

Jennifer Lopez a Ben Affleck už viac svoju znovuzrodenú lásku ani neskrývajú a snažia sa začať tam, kde pred 17 rokmi ich vzťah ukončili. Už vtedy mal herec so speváčkinou mamou Guadalupe vrelý vzťah, a tak nečudo, že keď sa dozvedela ich romanci, žiarila šťastím. Ben zjavne vie, ako si svoju nádejnú svokru získať, a tak ju pozval na týždeň do Las Vegas, kde sa spoločne oddávali radosti z hazardu.  "V minulosti si boli Jenniferina mama a Ben veľmi blízki. Guadalupe milovala Bena. Bola smutná, keď im to pred rokmi nevyšlo. Je nadšená, že sú teraz opäť spolu," povedal zdroj blízky Lopezovej pre magazín People a dodal, že pre JLo je veľmi dôležité, aby jej partner dobre vychádzal s jej matkou, pretože sú si veľmi blízke.

JLo si ešte v roku 2002 prizvala jej vtedajšieho snúbenca Bena Afflecka do videoklipu k piesni Jenny from the block, pripomeňte si tento slávny hit:

"Jennifer sa páči, že Ben a Guadalupe spolu strávili čas v Las Vegas. Obaja milujú hazardné hry a spoločne sa zabávali v hoteli Wynn," priblížil nemenovaný zdroj. Guadalupe Rodriguez, ako sa mama slávnej speváčky celým menom volá, v minulosti v kasíne v Atlantic city vyhrala 2,4 milióna dolárov, bola tentokrát  videná po boku Bena v rezorte Sin City, kde herec údajne pracuje na novom projekte. Nie je žiadnym tajomstvom, že herec má k hazardu vrelý vzťah a paparazzi denníka Daily Mail zverejnil aj jeho fotografie z kasína, kde sa ešte aj ráno oddával márnivým hrám, avšak už bez mamy slávnej JLo. Chýry o tom, že Affleck a Lopez sú opäť spolu, sa začali po tom, čo oscarového herca v apríli niekoľkokrát odfotili pri návšteve jej losangeleského sídla. Tajné návštevy pritom nabrali na intenzite iba pár týždňov po tom, čo spevácka diva a jej dnes už exsnúbenec Alex Rodriguez verejne potvrdili zrušenie ich zásnub. 

Kým si Ben užíval týždeň s mamou speváčky JLo, ona si vychutnávala spoločnosť jej milovanej mladšej sestry:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Alex Rodriguez však svojej exfrajerke neostal nič dlžný a zverejnil na Instagrame niekoľko záberov, na ktorých sa usmieva po boku jednej z žien jeho života, bývalou manželkou Cynthiou Scurtis, ktorá ho, mimochodom, opustila taktiež pre jeho údajnú neveru. Avšak zdá sa, že hriechy minulosti sú odpustené, keďže Alex sa spolu s ňou a s ďalšími priateľmi podujali absolvovať 54-dňovú fitness výzvu. "Cynthia je prvotriedna mama našich dcér," napísal okrem iného pod sériu fotografií, zachytávajúcich nadšencov športu. 

Alex Rodriguez zverejnil fotografie s priateľmi a exmanželkou s ktorými sa podujal na náročnú 54 dňovú fitness výzvu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alex Rodriguez (@arod)

"Skutočná premena sa odohráva vo vašom srdci, vo vašej duši a vo vašom duchu," zhrnul A-Rod svoju skúsenosť s fitness výzvou na Instagrame a potom dodal: "Zranil som si ľavé lýtko. Moje pravé rameno, ľavú stranu hrudníka. Už pred touto výzvou som si začal myslieť, že starnem. Teraz už viem, že je to tak." Alex a Cynthia boli manželmi v rokoch 2002 až 2008 a majú spolu dve deti, 16-ročnú dcéru Natashu a 13-ročnú Ellu. Kým to však medzi Benom a JLo poriadne iskrí a naberá na obrátkach, Alex a jeho exmanželka sú, zdá sa, naladení najmä na priateľskú vlnu dvoch rodičov milovaných dcér.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie