Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Desivý útok psa! Dcéru slávneho herca uhryzol pes priamo do tváre!
Zdielať na

Desivý útok psa! Dcéru slávneho herca uhryzol pes priamo do tváre!

Archívna reportáž

Premiéra filmu je pre väčšinu známych osobností významná udalosť a hviezdy chcú na červenom koberci čo najviac zažiariť. O to viac to platí v prípade začínajúcich hercov, ktorí sa môžu predviesť pred celým svetom a svojim zjavom si získať nielen priazeň verejnosti, ale aj prípadných režisérov či hľadačov talentov. Nedávno sa na svojej veľkej premiére predviedla aj dcéra slávneho herca Ewana McGregora, no vôbec to nebolo "normálne".

Clara Matilde McGregore, dcéra škótskeho herca Ewana McGregora, sa na červenom koberci pri príležitosti premiéry filmu The Birthday Cake objavila iba krátkom po hrozivom incidente, pri ktorom ju brutálne pohrýzol pes a musela ísť na pohotovosť. Clara sa však napriek desivému incidentu objavila v dobrej nálade a zdieľala na sociálnej sieti svoje fotografie z podujatia, na ktorých zranenia nedokázala, či azda ani nechcela zakryť.

Pre Claru bola premiéra jej filmu natoľko dôležitá udalosť, že rovno z pohotovosti, kde jej zranenia na tvári ošetrili lekári, utekala na červený koberec. Clara sa napriek nepríjemnému incidentu dokázala veselo prejsť po červenom koberci a skrvavená tvár jej nebránila rozdávať úsmevy všadeprítomným fotografom. "Keď vás uhryzne pes a vy skončíte na pohotovosti iba 30 minút predtým, ako sa máte ukázať na červenom koberci," napísala 25-ročná herečka pod sériu fotografií, vrátane jednej, na ktorej je herečka ešte v nemocnici.

Pozrite si trailer k filmu, v ktorom zažiarila po boku slávneho otca aj Clara McCgregor:

Clara má vo filme The Birthday Cake, v ktorom hrá aj jej slávny otec, jednu z menších úloh a zároveň sa na filme podieľala aj ako producentka. Napriek hrozivému zraneniu v šatách od Fendi pôsobila spokojne a dokonca sa zúčastnila aj na popremiérovej párty. Jej príspevok zaplavili mnohé podporné komentáre od priateľov a fanúšikov, medzi nimi aj od hviezdy seriálu "Shameless" Jeremyho Whitea, ktorý to okomentoval slovami: "Vyzerá to dosť drsne." Ďalší kamarát poznamenal: "Taká drsná a ikonická... Ale au, je mi veľmi ľúto, že sa to stalo."

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Clara McGregor (@claramcgregor)

Aj keď sú dnes už vzťahy medzi slávnym hercom a jeho dcérou idylické, iba donedávna to tak nebolo. Cara ho v roku 2019 verejne nazvala "kreténom" za to, že opustil jej matku Evu Mavrakis kvôli jeho kolegyni Mary Elizabeth Winstead, s ktorou sa zblížil počas nakrúcania seriálu Fargo. Clara sa následne verejne priznala k svojim problémom s drogami a neľahkému boju s psychickými problémami. "Tak som sa hanbila za niektoré svoje problémy s duševným zdravím, že som to nechcela povedať ani priateľom. Trpela som ochromujúcou úzkosťou už od svojich štyroch rokov a prešla som si ťažkou depresiou," napísala v jednom z príspevkov ešte v ťažkom období. Avšak aj liečba jej psychických problémov sa nezaobišla bez komplikácií, jej úzkosť ju totiž doviedla k zneužívaniu známeho lieku na upokojenie. Ako sama tvrdí, vďaka odvykacej kúre je už 110 dní čistá. Napokon, aj jej otec Ewan McGregor v minulosti  verejne prehovoril o boji so závislosťou od alkoholu, s ktorou, našťastie, zvádza dodnes úspešný boj. Azda to podobne zvládne aj jeho dcéra.

Súvisiace články

Najčítanejšie