Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Thomas Markle ešte nikdy nevidel vnúčatá, TOTO povedal natvrdo o svojej dcére!
Zdielať na

Thomas Markle ešte nikdy nevidel vnúčatá, TOTO povedal natvrdo o svojej dcére!

Archívna reportáž

Princ Harry a jeho manželka si z ich boja za krivdy, ktoré podľa nich na ich osobách páchali Harryho najbližší, urobili nielen formu psychohygieny, ale aj slušný biznis. Len niekoľko odvysielaných rozhovorov im zarobilo desiatky miliónov a oni si tak môžu užívať slobodný život v Amerike, kde sa tešia veľkej popularite. Tá ich však stála nemalé obety, obaja odvrhli svojich najbližších a vedú proti nim mediálne vojny. Po dlhej odmlke sa nedávno v éteri objavil aj otec Meghan Markle, ktorého slová na adresu niektorých zúčastnených vôbec nepotešia.

Otec Meghan Markle nedávno v rozhovore v austrálskej šou s názvom 60 Minutes obvinil televíznu moderátorku Oprah Winfrey, že využila "slabého" princa Harryho a zneužila aj jeho dcéru. Thomas Markle tiež vyhlásil, že Oprah Harryho oklamala a vyslovila veci, ktoré by sa v televízii jednoducho nemali hovoriť.

Rozhovor v spomínanej televíznej šou bol jedným z mála verejných výstúpení Thomasa Marklea od roku 2018, keď sa 76-ročný otec nebol na svadbe svojej dcéry a úplne sa odcudzil. Tiež sa priznal, že si aj trochu poplakal, keď sledoval kráľovskú svadbu v televízii z Mexika a odvtedy životné kroky svojej dcéry a zaťa sleduje výlučne z médií. "Mám k tomu čo povedať. Oprah Winfrey napríklad, myslím, že to na Harryho a Meghan iba nahrala. Myslím si, že ich využíva na budovanie svojho úspechu a svojich nových šou, využila jedného veľmi oslabeného muža a prinútila ho povedať veci, ktoré by sa v televízii jednoducho nemali hovoriť," povedal na rovinu pán Markle v rozhovore. Je si však vedomý sily televíznej superhviezdy, ktorá si buduje imidž ochrankyne slabších a ukrivedných a ktorej sa jeho slová isto páčiť nebudú. "Ona s tým, samozrejme, nebude súhlasiť a možno ma aj zažaluje, je mi to jedno. Ale podstatné je, že teraz pracuje na Harrym," ide si svoje pán Markle.

Spomínaný rozhovor Harryho a Meghan s Oprah, ktorý bol odvysielaný v marci 2021, vyvolal pobúrenie medzi priaznivcami kráľovskej rodiny a v neposlednom rade aj v samotných členov rodiny. Meghan a Harry obvinili rodinu z rasizmu, keď nemenovaný člen spochybňoval "vhodnosť" odtieňa pleti ich vtedy ešte nenarodeného synčeka Archieho. No zdroje z paláca tvrdia, že ich slová boli iba vytrhnuté z kontextu a nemali rasistický podtón. Avšak krehké vzťahy, a najmä medzi vzťahy medzi bratmi Harrym a Williamom sa ocitli na bode mrazu. Thomas Markle v rozhovore tiež kritizoval pár vojvodov za to, že sa s ním odmietli stretnúť napriek tomu, že býva iba niekoľko desiatok kilometrov od ich prepychového sídla v Santa Barbare. Starý otec tak ešte nikdy osobne nestretol jeho dve vnúčatá, 2-ročného Archieho a niekoľkotýždňovú Lilibet Dianu. "Aj vrahovia so sekerou navštevujú svoje rodiny," myslí si bývalý osvetľovač v Hollywoode a priznal, že bol sklamaný, keď sa dozvedel o svojej vnučke až ich verejného vyhlásenia, ale musí sa s tým vyrovnať.  

Thomas Markle si myslí, že Oprah iba využila oslabenú pozíciu princa Harryho, dnes s ním nakrúca nové spoločné projekty na tému mentálneho zdravia:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Oprah (@oprah)

"Gratulujem Harrymu a Meghan. Meno Lili je dokonalé a ďalšia vec, ktorá ma teší, je, že v kráľovskej rodine je oveľa viac krvi Markleovcov," dodal hrdý starý otec, ktorý jedným dychom vyjadril vieru v to, že svoje vnúčatá jedného dňa stretne osobne. "Pred 40 rokmi sa 4. augusta narodila cisárskym rezom Meghan a ja som bol prvý, kto ju držal v náručí. Zamiloval som sa do nej a odvtedy to tak je. Budem veľmi sklamaný, ak si svoju vnučku nepodržím v náručí," nechal sa počuť Thomas Markle, ktorý sa ešte stále osobne nestretol ani so svojím novým zaťom Harrym, ani s vnukom Archiem. Zároveň vyjadril poľutovanie nad tým, že podobný osud postretol aj princa Charlesa, ktorého vzťahy so synom rovnako ochladli. "Myslím, že by sme si celkom dobre rozumeli, keby sme spolu išli na drink a myslím si, že je nešťastné, čo sa stalo aj jemu. Zdá sa, že je to sympatický chlap a oceňujem, že odprevadil moju dcéru k oltáru. Obaja úplne opustili svoje rodiny a teraz sú sami v obrovskom dome, kam sa pravdepodobne zmestí 20 ľudí, ale sú tam len oni a nemyslím si, že budúci týždeň, alebo budúci mesiac pozvú príbuzných na grilovačku," poznamenal smutne sklamaný Markle.

​Zaujímavosťou je, že iba krátko predtým, ako sa stala Meghan súčasťou kráľovskej rodiny, písala o svojom otcovi na sociálnych sieťach v superlatívoch. "Všetko najlepšie ku Dňu otcov, otecko môj. Stále som tvoj bubáčik a tvoje objatia sú dodnes tie najlepšie na celom svete. Vďaka za moju pracovnú morálku, lásku k filmom Busbyho Berkeleyho a klubovým sendvičom a tiež za to, že si ma naučil, aké dôležité sú ručne písané ďakovné listy, a za to, že si mi dal ten charakteristický Markleovský nos. Milujem ťa," znel jeden z jej statusov na sociálnej sieti pri príležitosti Dňa otcov v roku 2016. O dva roky neskôr s ním Meghan náhle prestala komunikovať, a tak nie je prekvapením, že ju mnohí označujú za vypočítavú osobu, ktorá je kvôli dokonalému imidžu v médiách schopná zavrhnúť vlastnú rodinu.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie