Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Do šestice všetko dobré..? Hanychová ukázala ďalšieho chlapa napriek odhodlaniam, že si dá pauzu!
Zdielať na

Do šestice všetko dobré..? Hanychová ukázala ďalšieho chlapa napriek odhodlaniam, že si dá pauzu!

Archívna reportáž

Česká instahviezdička Agáta Hanychová strieda tento rok jednu dovolenku za druhou. Len čo nedávno prišla z uždruhej dovolenky na Tenerife, ktorú si užila v krátkom čase za sebou, už je aktuálne pre zmenu na Sardínii. Na Instagrame sa objavili jej fotky v plavkách na pláži, ktorú obklopujú obrovské oblé kamene. Na tomto talianskom ostrove sú údajne najkrajšie pláže Európy.

Fanúšikovia prostorekej Agáaty Hanychovej (36) si na jej profile sociálnej siete nemohli nevšimnúť, že na na jednej z jej najnovších dovolenkových fotografií vedľa nej stojí mladý muž v čiernom tričku. Tomu na nej prekryla tvár červenou nálepkou s bielym srdiečkom a číslom jeden. Kto je tento záhadný muž však zatiaľ neprezradila.   

Vyzerá, že dlho tejto známej českej infuencerke nevydržalo odhodlanie zostať na čas sama bez partnera. Za posledný rok a pol ich vystriedala až päť. Žiaden z týchto vzťahov jej však nevydržal dlhšie ako tri mesiace. Pritom sa vždy na začiatku o každom z nich na Instagrame vyjadrovala s nadšením, ktoré ale postupne vyprchalo. V každom prípade si aj vďaka tomuto zdieľaniu vybudovala slušnú základňu sledovateľov jej života, čo ju do značnej miery napokon aj živí. Azda predovšetkým ženy sú zvedavé na jej nové známosti a lásky. Mnohé by jej dopriali stabilného partnera, ktorý by jej a jej dvom deťom bol v živote oporou. Po tom zrejme túži aj ona, len akosi sa jej doposiaľ nepodarilo ho nájsť. 

Agáta vie mať ostrý jazyk, no v prvom rade sa snaží byť vtipná:

​Je otázne, na ktorej strane v partnerskom vzťahu je zásadná chyba. Mnohí vinia hlavne Agátu, keďže si myslia, že ju už vďaka Instagramu a televízii poznajú. Veľakrát sa ukázalo, že sa dokáže rýchlo pre niečo nadchnúť, ale nemá potrebnú výdrž na pokračovanie až do úspešného naplnenia svojich predstáv a cieľov. Psíčkari jej vytkli to, že dokonca ani žiaden pes, ktorého si zadovážila, u nej dlho nevydržal. Ktovie, kde je ten "pes zakopaný", že jej predsavzatia často nevychádzajú. „Niekedy je ten život strašne ťažký,“ posťažovala sa vlani po rozchode z filmovým producentom Tomášom a doplnila tento povzdych slovami o samote a slobodnej matke. V poslednom vzťahu so stolárom Adamom to vyzeralo veľmi nádejne. "Bude to super," zverila sa v úvode a spolu s ním aj s jej deťmi plánovali veľkú cestu karavanom po republike v spojení s biznis plánom. Aj tento vzťah sa však skôr, ako k tomu došlo, ukončil.    

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Hanychová sa po marcovom krachu posledného vzťahu na Instagrame dušovala, že  si už dá od chlapov dlhšiu pauzu."Nie, teraz už naozaj na dlho nechcem žiadneho chlapa... Fakt nieeee, nie, nie, nie...To zas bude prekvapko," citovala ju s iróniu jedna z jej instagramových sledovateliek a pridali sa k nej aj ďalšie. Reagovala tak na fotku, kde stojí vedľa nej spomínaný záhadný mladý muž, ktorému prelepila tvár nálepkou. Agáta ale stále zahmlieva. 

Instagram/AH

"Neznášam tie dievčatá, ktoré si kúpia nové plavky a nechávajú sa od svojich chlapcov fotiť hodiny na pláži...ešteže ja využívam miestne zdroje, ale je to na facku," vyjadrila sa ironicky k jej fotografiám s plavkami. Akoby chcela naznačiť, že neznámy muž pri nej ju iba fotografoval a patrí k miestnym obyvateľom. Ktovie, ale prečo potom na červenú nálepku na jeho tvári pridala srdiečko a číslo 1.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie