Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V termíne pôrodu zdrvená herečka priznala, že o bábätko prišla! Je to už tretia strata
Zdielať na

V termíne pôrodu zdrvená herečka priznala, že o bábätko prišla! Je to už tretia strata

Zdroj: instagram/OA

Azda nie je väčšej radosti u väčšiny žien túžiacich po bábätko, ako pozitívny tehotenský test a radosť z dobrodružstva, ktoré materstvo nepochybne prináša. Rovnako však nie je väčšieho smútku, ako je ten, keď sa začínajúci život v brušku nečakane zastaví. Bolesť na tele aj na duši zo straty bábätka momentálne prežíva aj krásna hollywoodska herečka.

Herečka Odette Annable pred niekoľkými dňami oznámila fanúšikom smutnú správu. S manželom Daveom Annableom, utrpeli, žiaľ, už tretiu stratu nenarodeného bábätka. Tridsaťšesťročná herečka známa najmä zo seriálov Dr. House či Supergirl, alebo z filmov ako Monštrum či Dvojitý agent, sa o tejto tragédii zdôverila v emotívnom príspevku na sociálnej sieti, v ktorom zdieľala dve čiernobiele fotografie, na ktorých drží svoje bruško. 

Odette hneď v úvode jasne ozrejmila fanúšikom, že príspevok s bruškom nie je oznámením o tehotenstve, ale o náhlej a bolestivej strate bábätka v ňom. Herečka a jej manžel sú už rodičmi 5-ročného dievčatka menom Charlie Mae, avšak snaha o súrodenca je zatiaľ poznačená trpkými udalosťami - po narodení prvého dieťaťa zažili už tri potraty. Počas manželskej krízy, ktorá nastala po 9 rokoch spolužitia ešte v roku 2019, sa o dieťatko na nejaký čas prestali snažiť, avšak ihneď po jej odoznení a následnom zmierení im opäť svitla nádej opäť rozšíriť svoju rodinu.

Odette si zahrala hlavnú úlohu aj v seriály Supergirl:

"Konečne sme cítili, že sme sa ocitli v správnom čase na správnom mieste, a toto dieťa bolo naším darom zhora," povedala Odette a dodala, že s manželom boli nadšení, keď prvýkrát zistila, že je tehotná. Fotografie v jej príspevku boli podľa jej slov zhotovené ešte v decembri 2020, keď bola iba v 15. týždni tehotenstva a 8. júna 2021, teda v deň uverejnenia jej príspevku, by bol dátum jej pôrodu. "Bol tam iný plán a naše dieťa už nie je s nami," povedala herečka, ktorú mohli diváci zahliadnuť aj v obľúbenom sitkome Dva a pol chlapa či Monk. Napriek nesmiernej bolesti a ťažobe na duši, sa rozhodla o svojej strate hovoriť verejne, keďže chce byť k svojim sledovateľom úprimná. "To, čo vidíte na stránke sociálnych médií, nie je vždy to, čo sa deje v skutočnom živote," poznamenala americká kráska.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Odette Annable (@odetteannable)

"Môj profil na sociálnych sieťach pozostáva prevažne z reálnych vecí. Snažím sa, aby to tu bolo čo najautentickejšie, ale vo veľkej miere sa zameriavam aj na pozitívne veci, pretože mám z toho jednoducho dobrý pocit. Ale aj toto je skutočné a je to súčasť života. Tie naozaj ťažké veci, na ktoré nikdy nemyslíte alebo nechcete, aby vás postretli," napísala ďalej v príspevku a dodala, že pocit vyvíjaúceho sa života v jej brušku jej veľmi chýba. Napriek tomu tvrdí, že aspoň ten krátky čas, čo ho mohla v sebe nosiť, bol pre ňu veľkým privilégiom a cťou. Strata bábätka jej vraj dopomohla si ešte viac uvedomiť, aké sú samozrejmé veci v skutočnosti krehké a to, že je v skutočnosti v živote požehnaná. "Aký zázrak a požehnanie je mať zdravé dieťa. Som taká vďačná za svoju rodinu. Milujeme ťa vždy a navždy, anjelik," venovala svoje slová 5-ročnej dcérke a taktiež spomenula manžela Dave, ktorý jej bol v ťažkých chvíľach oporou.

Súvisiace články

Najčítanejšie