Zatiahnuté
12°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Pizingerová šokovala! S 8-mesačným synčekom si trúfla na výlet, aký nedajú mnohí dospelí!
Zdielať na

Pizingerová šokovala! S 8-mesačným synčekom si trúfla na výlet, aký nedajú mnohí dospelí!

Archívna reportáž

Kým u nás minulý rok padla ľuďom sánka z informácie, že 52-ročná Monika Beňová otehotnela a 1. novembra aj úspešne priviedla na svet dcérku, v Česku vzbudila podobný rozruch 49-ročná Vendula Pizingerová. Tá sa stala po tretíkrát mamou dva týždne pred Beňovou a na rozdiel od nej má synčeka.

Beňová, Judínyová, Pizingerová - tieto dámy minulý rok dokázali, že ani vek okolo päťdesiatky stále neznamený, že je neskoro na to, stať sa matkou. Faktom ale je, že všetky tri sa vyznačujú nielen na pohľad mladistvým vzhľadom, ale aj skutočne výbornou kondíciou a štíhlou figúrou, čo je dôležitý predpoklad na zníženie rizík spojených s tehotenstvom v akomkoľvek veku. 

Vendula Pizingerová má pohnutý osud a zažila aj dve mimoriadne smutné udalosti, keď prišla pre ťažkú chorobu o len 5-ročnú dcérku a neskôr aj o manžela, skladateľa Karla Svobodu, ktorý spáchal samovraždu. Napriek tomu ale prezidentka dobročinnej nadácie Kvapka nádeje nestratila chuť do života, našla si lásku v podobe o 16 rokov mladšieho syna jej kamarátky a spolu si založili rodinu.

Synček prišiel na svet presne v deň otcových 33. narodenín. Pochopiteľne, nešlo o náhodu:

​Josef Pizinger sa pritom vyznačuje tým, že miluje nielen šport a pohyb, ale najmä prírodu. Už pri pohľade na neho má človek pocit, že sa pozerá na "horala" a zjavne zdanie neklame. A Vendula, hoci je mestské dievča, chce držať so svojou láskou krok a tak do prírodu vyrážajú často aj spolu. Aktuálne so sebou vzali aj svojho maličkého synčeka Josífka, a nešlo len o nejaký výletík na otočku. "Prvý Pepíčkov čunder. Tak sme si to museli všetko vyskúšať, kým vyrazíme na dlhšiu cestu. A bolo to veľmi krásne," napísala Vendula k sérii úžasných fotiek.

Ako je z fotiek zrejmé, vybrali su skutočne prekrásne miesto, hoci na prvý pohľad aj trošku nebezpečné, pri skalnom zráze. Vybavenie ale mali špičkové - nielen skutočne terénne auto, ale aj so špeciálnym strešným "stanom" na prespatie. K tomu trojnožku nad oheň, kanvicu a spacák dokonca aj pre malého Josefa. Ten sa škeril od ucha k uchu a tak sa dá Vendule veriť, že si to všetci užili. Napokon, bábätko toho obvykle okrem mamy ku šťastiu veľa nepotrebuje. Pravdou ale je, že zrejme väčšina matiek by si na podobný výlet netrúfla. Bez vody, elektriny a istoty bezpečia medzi štyrmi stenami ide tak trošku o adrenalínový zážitok. No Pizingerovci to vidia inaka a ako je z Venduliných slov jasné, bola to len skúška, niečo väčšie sa ešte len chystá. A budú to iste nezabudnuteľné momenty.

Súvisiace články

Najčítanejšie