Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Prvé narodeniny! Prekrásna oslava u Gáboríkovcov, dokonalé fotky Bagárovej a jedinečná pozvánka Cibulkovej!
Zdielať na

Prvé narodeniny! Prekrásna oslava u Gáboríkovcov, dokonalé fotky Bagárovej a jedinečná pozvánka Cibulkovej!

Archívna reportáž

Takto pred rokom sa našim hviezdam rodili bábätká jedno za druhým. Erika Judínová, spolu so Štefanom Skrúcaným sa stali rodičmi malej Elly, Ivana a Marián Gáboríkovci privítali na svete Bellu, Monika Bagárová a jej Mach sa tešili z Rumie, o pár týždňov neskôr prišiel na svet aj Jakubko Dominiky Cibulkovej a Michala Navaru a tesne pred prázdninami obohatila rodinku Kandráčovcov svojím príchodom malá Maruška.

Kopa malých blížencov obohatila hviezdy slovenského šoubiznisu svojím príchodom na svet takto pred rokom. To znamená, že aktuálne sú v plnom prúde oslavy prvých narodenín. Tie sú najmä pre rodičov obvykle veľmi dôležité, pre bábo, ktoré celkom nevie, čo sa to deje, už menej, ale raz z toho budú nepochybne milé spomienky pri fotkách. Vďaka sociálnym sieťam sa vedia fanúšikovia radovať s celebritnými rodinkami už teraz.

Pre rodinku Gáborikovcov bude posledný májový týždeň obzvlášť nezabudnuteľný. Nielenže ich rozkošná Bella oslavuje narodeniny, ale rozhodli sa ju práve teraz aj pokrstiť. Zrejme si chceli počkať na priaznivejšie obdobie, aby mohla slávnosť prebehnúť aspoň ako-tak normálne. Prekrásna rodinka si ale s ešte väčšou parádou užila narodeniny malej princeznej.

Pred rokom priviedla Ivana na svet Bellu:

"V Európe po roku 1890 prišla tzv. La Belle Époque - Krásna doba. Tá naša sa vďaka tebe, Bella, začala písať presne pred rokom. Pre niekoho deň ako každý iný. TY si ho pre nás spravila výnimočným. Zo mňa sa stala mama a z nás rodina," začala svoje vyznanie materstvu Ivana Gáborík. "Zistila som, že napriek tomu, že termín 'materská dovolenka' nie je najpríznačnejší názov pomenúvajúci toto obdobie, prežívam vďaka tebe, Bella, to najkrajšie obdobie vo svojom živote a mám chuť vykričať do celého sveta, že byť mamou je úžasné," povedala cez písmenká nahlas mama dievčatka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Prvé narodeniny sú ale na programe dňa aj v rodinke Moniky Bagárovej a Makhmuda Muradova. Tí musia chystať žúr pre svoju Rumiu, ktorá prišla na svet 27. mája. Zatiaľ absolvovali ateliérové fotenie a výsledok je úžasný, na zábery z oslavy si ešte fanúšikovia musia chvíľu počkať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Hoci sa Jakubko Navara narodil až 14. júna, hostia už dostávajú pozvánky. Jeho mama, bývalá tenistka Dominika Cibulková totiž nechce nechať nič na poslednú chvíľu a ako to v jej prípade býva, musí to byť dokonalé. Už pri pohľade na pozvánku je jasné, že to také bude. "Veľký deň je tu čoskoro, už sa neviem dočkať," zverila sa Dominika v instastories a ukázala aj krásnu, jednoduchú no nápaditú pozvánku s odkazom na azda najkrajšiu slovenskú rozprávku Perinbaba. Jakub z neba bude mať zrejme opäť garden party, ako to majú jeho rodičia radi, a akú mu pripravili aj keď ho krstili.

Instagram/DC

Kandráčovci prídu na rad s oslavami narodenia dcérky Márie až celkom na konci júna, zatiaľ teda nič neriešia. Pripomenuli si ale 13 rokov od uzavretia manželstva a treba dodať, že im to svedčí aj s ich tromi deťmi skutočne azda ešte viac. Gratulujeme všetkým oslávencom!

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie