Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jasmina úplne sebakriticky o svojom nadaní: Mám talent LEN na TOTO!
Zdielať na

Jasmina úplne sebakriticky o svojom nadaní: Mám talent LEN na TOTO!

Jasmina Vrbovská Alagič patrí nepochybne medzi najvýraznejšie zjavy na slovenskom poli šoubiznisu. Okrem jej manželstva s raperom Rytmusom je ale zaujímavá aj pre svoj výrazný talent baviť ľudí a vnášať všade dobrú náladu. V súčasnosti sa pripravuje na skutočne veľkú moderátorskú výzvu - bude hviezdou šou Česko Slovensko má talent. Ale aký talent má Jasmina?

Na jeseň 2021 sa už po deviatykrát budú hľadať talenty z celého Česka aj Slovenska v jednej z najsledovanejších televíznych šou. Jaro Slávik, Jakub Prachař, Marta Jandová a Diana Mórová budú opäť vyberať zo stoviek ľudí, ktorí prídu ukázať svoje nadanie v tých najrôznejších sférach. A celé to budú mať moderátorsky pod palcom opäť David Gránský, ale premiérovo Jasmina Alagič, ktorá nahradila Lujzu Garajovú Schramekovú. 

Všetci v porote rozhodne talent majú, aj David Gránský je úspešný herec a spevák, patrilo by sa, aby aj šiesta do partie mala nejaké nadanie. "Ja mám talent na to, že sa tvárim, že nejaký talent mám," odpovedala so smiechom Jasmina.

Jasmina je už takmer dva roky mama, čo považuje, okrem iného, aj za najlepší telocvik:

​No predsa len si po chvíli na niečo spomenula - bola predsa vo finále súťaže Miss Universe v roku 2009. "Ja som si myslela, že mám talent hrať na saxofón a viete, ako to dopadlo," zasmiala sa na vlastný účes krásna mama čoskoro dvojročného Sanela. "Myslela som si o veľa veciach, že mi idú, napríklad šport, potom som videla záznamy, a myslela som si, že viem tancovať a potom som videla videá z diskoték... Takže stále talent hľadám a dúfam, že som na dobrej ceste," hovorí Jasmina s úsmevom. 

​Na moderovanie talentovej súťaže sa veľmi teší, práve v tom totiž vidí svoj azda najväčší talent. "Možno, že mám talent na to, rozprávať sa s ľuďmi, pretože mám ľudí rada a to je práve príležitosť na to, aby sme si to vyskúšali. Verím, že ľudia, s ktorými sa bude rozprávať, nadobudnú trošku lepší pocit, lebo ho budú potrebovať, keď pôjdu pred porotu," vyslovila Jasmina konečne niečo pozitívne na svoju adresu a účastníci šou si môžu byť istí, že v nej budú mať oporu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie