Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Maroš Kramár končí! Po rokoch sa rozhodol s TOUTO prácou seknúť!
Zdielať na

Maroš Kramár končí! Po rokoch sa rozhodol s TOUTO prácou seknúť!

Archívna reportáž

Maroš Kramár patrí medzi jedinečné zjavy na našej hereckej scéne. Pred kamerou stál už ako malýž chlapec a od toho momentu sa nezastavil. Blond hriva a modré oči z neho spravili neskôr priam sexidol v rámci Slovenska aj Česka. Okrem herectva a dabingu sa ale neskôr vrhol aj podnikanie a moderovanie. V tom je úspešný paradoxne najmä u našich západných susedov.

Už celý 11 rokov moderuje Maroš Kramár zábavno-vzdelávaciu reláciu Zázraky přírody. Sám to označuje za fenomén, keď ho pôvodne oslovili len na skúšobných šesť dielov, z ktorých je napokon už takmer sto odvysielaných častí. No vyššie už toto číslo zrejme neporastie, 62-ročný herec sa rozhodol, že už stačilo.

Po takmer 60 rokoch hereckej kariéry niet divu, že by mal Maroš Kramár už rád pokoj. Pravidelné pendlovanie medzi Prahou a Bratislavou je predsa len trochu vyčerpávajúce. "Ja som od prírody lenivý človek a veľa pracujem len preto, že mi prácu ponúkajú a keď už podpíšem zmluvu, tak pracovať musím," vyhlásil sebakriticky Kramár.

Maroš si chce život už len užívať:

​Priznáva, že v posledných rokoch má viac práce práve v Česku, no odmieta sa tam presťahovať. Má svoj raj neďaleko Bratislavy. "Ja som sa presťahoval do Rovinky, k jazeru, kde mi je veľmi dobre. Premýšľam o tom, ako obmedziť prácu a na staré kolená už toľko nepracovať. Už som nacestovaný dosť," hovorí úprimne o hlavnom dôvode, prečo sa moderovania zábavnej relácie už zrejme definitívne vzdá. 

Maroš Kramár oslávil prednedávnom 62. narodeniny:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maros Kramar (@maroskramar)

Ako sebakriticky hodnotí, moderátorom sa necíti byť ani po rokoch. "Nie som moderátor od prírody, priznávam, že som skôr herec, ktorý sa na moderátora hrá," hovorí Kramár so smiechom. Navyše, aj po 11 rokoch musí byť pri moderovaní v čestine stále v strehu. "Kým vyslovím vetu, tak si spravím v duchu korekciu, či je to správne po česky, ale aj tak sa mi tam vždy niečo málo dostane," hodnotí svoju čestinu herec, no mnohí by s ním nesúhlasili. Takmer už nepočuť, že čestina nie je jeho rodná reč, a ak áno, českí diváci si na to aj tak zvykli a väčšine je to napokon aj sympatické. Diváci jojkárskeho Inkognita sa ale nemusia obávať, žeby si chcel dať Maroš pokoj už aj od tejto úspešenej relácie. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie