Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Hviezdna moderátorka zarmútila fanúšikov! Po dlhých rokoch so svojou šou KONČÍ!
Zdielať na

Hviezdna moderátorka zarmútila fanúšikov! Po dlhých rokoch so svojou šou KONČÍ!

Zdroj: youtube/printscreen

Chodníčky sú v šoubiznise veľmi kľukaté, a kým jeden rok sa osobnosti vyhrievajú na výslní a užívajú si potlesk publika, stačí malé potknutie a o rok je kariéra nenávratne preč. Posledné roky mohli byť diváci a fanúšikovia americkej filmovej aj hudobnej produkcie svedkami poklesov, ba priam pádov mnohých zvučných mien. O dobrú povesť prišiel aj herec Johnny Depp, nehovoriac o mnohých osobnostiach v rámci kampane MeToo. Avšak ani ženské osobnosti nemali posledný rok na ružiach ustlané. Medzi nimi aj jedna z najpopulárnejších moderátoriek a komičiek sveta, ktorej hviezda začala začala prudko hasnúť po obvineniach zo šikany a toxickej atmosféry v zákulisí nakrúcania jej kedysi populárnej talkšou.

Moderátorka Ellen DeGeneres oznámila, že takmer po 20 rokov končí so svojou šou, v ktorej kreslách sa za tie roky prestriedala top svetová smotánka od politikov, hercov, spevákov až po skutočne výnimočné osobnosti. Šokujúce a prekvapivé rozhodnutie oznámila pred kamerami vo vysielaní relácie Today Show

Americký šoubiznis sa uplynulý týždeň otriasol v základoch, keď jedna z najobľúbenejších moderátoriek a zároveň najvplyvnejších žien televízneho vysielania ohlásila definitívny koniec jej šou s názovm The Ellen DeGeneres Show. Tú od začiatku jej pôsobenia v roku 2003 vysielalo niekoľko amerických televíznych spoločností a odvysielala dokopy viac ako tri tisícky epizód.

​Slová, ktoré vo vysielaní Today šou adresovala fanúšikom, sa jej určite nehovorili ľahko, čo bolo cítiť aj na jej zlomenom hlase a lesku v očiach. "Ak ste sledovali túto šou a verím, že áno, viete, že pred niekoľkými týždňami sme oslávili našu trojtisícku. 3000 epizód! To znamená, že do dnešného dňa sme odvysielali 3000 vysielaní plus 14, čo je, hmm… 3000 plus 14 predstavení. A dnes tu mám pre vás jeden oznam. Chcem vám povedať, že budúca sezóna, sezóna 19, bude mojou poslednou sezónou,“ šokovala svojimi slovami pred kamerami ostrieľaná moderátorka Ellen DeGeneres, ktorá svoje rozhodnutie zdôvodnila tým, že dôveruje svojim inštinktom.

Takto Ellen ohlásila koniec šou vo vysielaní programu Today Show:

"Môj inštinkt mi povedal, že je čas. Ako komička som vždy chápala dôležitosť načasovania. So všetkou vážnosťou som skutočne cítila, že budúca sezóna je ten pravý čas na ukončenie tejto úžasnej kapitoly,“ dodala Ellen. Po šokujúcom vyhlásení sa internetom rozprúdili dohady, či za jej rozhodnutím nie je pokles popularity jej osoby spôsobený najmä škandálom z jari roku 2020. Vtedy ju niekoľko zamestnancov a členov štábu kritizovalo za to, že im siahla na platy a našli sa aj takí, ktorí televíznu hviezdu obvinili zo šikany a šírenia toxickej atmosféry v zákulisí programu zo strany Ellen a šéfov programu. Avšak podobné špekulácie Ellen ostro odmieta a poprela, že by za jej rozhodnutím bol pokles sledovanosti či spomínaný škandál. "Nie je tajomstvom, že v televízii ide všetko dole vodou. Takže to s tým nemá ič spoločné. Ak by som sa pri tom skutočne bavila, tú šou by som robila, aj keby ju nikto nesledoval. Takže nemá to s tým skutočne nič spoločné," hájila sa Ellen v spomínanej šou, ktorá si prešla po obvineniach skutočnou mediálnou búrkou, keď ju neprajníci označili za falošnú a chamtivú ženu, ktorá svoju dobrotivú tvár pred publikom iba hrá.

Ellen je už od roku 2008 šťastne vydatá za herečku Portiu DeRossi a tvoria jeden z najstabilnejších párov Hollywoodu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ellen DeGeneres (@theellenshow)

"Moj terapeut mi povedal, že iba málo ľudí si prejde takým obrovským verejným ponížením dvakrát za život," prezradila Ellen, ktorá si okrem spomínaného škandálu užila nepríjemnosti aj v roku 1997, keď sa verejne priznala k homosexuálnej orientácii. To malo podľa nej aj za následok zrušenie jej vtedajšieho sitkomu s názvom "Ellen". Avšak aj tentokrát chce z boja odísť so vztýčenou hlavou a 19. sériu Ellen DeGeneres Show plánuje ukončiť so cťou a s tými najlepšími spomienkami. "Ako môžem byť príkladom sily a vytrvalosti, keď sa vzdám a utečiem? A to bol aj dôvod, prečo som sa vždy rozhodla vrátiť. Tvrdo som na sebe pracovala," vyhlásila v rozhovore. Ako bude vyzerať nasledujúca a zároveň posledná séria jej šou prezradí Ellen v jej nadchádzajúcej štvrtkovej epizóde. Hosťkami v nej budú aj speváčka Pink, ktorá predstaví svoj nový singel a spoločnosť im bude robiť aj ďalšia veľká osobnosť amerického šoubiznisu, moderátorka Oprah Winfrey.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie