Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zuzana Belohorcová ukázala zadok, neprajníkom odkazuje TOTO!
Zdielať na

Zuzana Belohorcová ukázala zadok, neprajníkom odkazuje TOTO!

Archívna reportáž

Zuzana Belohorcová bola kedysi na Slovensku priam sexsymbolom. Moderátorka erotickej relácie si na tomto imidži dôsledne zakladala a neváhala sa ukázať v Evinom rúchu aj kalendári či v svetoznámom pánskom magazíne. Hoci od tých dôb uplynulo už pomaly 20 rokov, Zuzana sa veľmi nezmenila.

V roku 2012 sa Zuzana Belohorcová vydala za českého podnikateľa Vlastu Hájeka a iste tým nejednému mužovi zlomila srdce. "Belohorka", ako sama seba nazýva, je totiž presne ten typ ženy, aká sa mužom páči.

Blond vlasy, modré oči, veľké prsia a postava, na ktorej kosti nevidno. Znie to priam ako základný recept na príťažlivosť. A Zuzana vlastní všetko.

Zuzana by nedbala mať ešte tretie dieťa:

​Hoci má už 44 rokov a dve deti, Zuzana na seba stále veľmi dbá. Napokon, v Miami, kde žije, to ani nie je veľký problém. Kopa športovísk a nekonečné možnosti na plávanie a skrášľovanie tela. No predsa je pri pohľade na aktuálne pridanú fotku zjavné, že Zuzana to s chudnutím nepreháňa. A prečo by aj mala. "Vždy som bola a budem kus ženskej, ktorá má, ako sa hovorí aj rici, aj cici," napísala Zuzana hrdo k fotke.

"Celý svoj život športujem a hýbem sa pravidelne, dá sa povedať dennodenne. A keďže si život maximálne užívam, doprajem si aj dobré jedlo a k tomu aj pohárik obľúbeného vínka. Veď to je na tom to krásne, že nie sme všetci rovnakí, ako podľa pravítka," dodala Zuzana svoj recept na šťastný život. Umlčala tým aj všetkých, ktorí by chceli komentovať, že nespĺňa akési nezmyselné šablóny pre ženské telo. Zdá sa ale, že nikto takí sa ani nenašiel, pod fotkou pribudli desiatky vyslovene obdivných komentárov a všetci sa zhodli, že Zuzana má správny prístup.

Súvisiace články

Najčítanejšie