Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Jasmina pri bazéne s nahým mužom! A NIE JE to Rytmus!
Zdielať na

Jasmina pri bazéne s nahým mužom! A NIE JE to Rytmus!

Archívna reportáž

Jasmina Alagič Vrbovská je za každú zábavu, to už potvrdila mnohokrát. Stačí si spomenúť na šialené tanečné kreácie, ktoré poslednú dobu pridáva na sociálnu sieť. Jedno majú ale v podstate všetky jej výstrelky spoločné - je pri nej vždy jeden muž, a nie je to Patrik.

Jasmina je človek, ktorý má rád spoločnosť, aj ľudí. Ale len zopár sa dostalo do jej najužšieho kruhu priateľov. Napokon, tak to zrejme aj má byť, tobôž v prípade celebrít.

Muž, ktorý je po Rytmusovi a Sanelovi zrejme najčastejšie v Jasmininej blízkosti, je jednoznačne Milan Švingál. Make up artist a módny návrhár sa zdá byť minimálne tak uletený, ako Jasmina.

Jasmina vie byť seriózna, dokonca má vzťah aj k vážnemu umeniu:

​Nečudo, že si práve Milana vybrala Jasmina aj ako "parťáka" do internetového projektu Buď happy. Ten sa koná už v piatok o deviatej večer a Jasmina v ňom chce s fanúšikmi riešiť všetko možné, no najmä - byť v pohode. Aby skutočne splnila sľub, vždy bude aj niečo na pobavenie. "Na konci každého streamu z nášho klubu bude podobná tupôtka, musíme sa na to pripraviť," napísala v komentári k naposledy zverejnenému videu. Skutočne ťažko uletenému.

Zrejme preto sa vybrala už vopred k Milanovi, aby prebrali detaily. Popri tom stihla Jasmina nakrútiť aj videjko do svojho instapríbehu. A v pozadí sa mihla biela zadnica Milana. Ten sa netají svojou homosexuálnou orientáciou, takže Rytmus sa rozhodne nemusí znepokojovať, čo to jeho žena vyvádza pri bazéne s nahým mužom.

Instagram/JA

Súvisiace články

Najčítanejšie