Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hviezda z kapely Queen v nemocnici! Po úraze nedokáže chodiť!
Zdielať na

Hviezda z kapely Queen v nemocnici! Po úraze nedokáže chodiť!

Archívna reportáž

Nie je už najmladší, o to viac by si mal dávať na seba pozor. Tobôž, keď ide o žijúcu legendu z nesmrteľnej kapely. Astrofyzik, no najmä gitarista skupiny Queen, 72-ročný Brian May, sa zjavne nechal v záhrade trochu uniesť.

Gitarista britskej kapely Queen Brian May je v nemocnici. Sedemdesiatdvaročný muzikant na službe Instagram vo štvrtok informoval, že si "počas nehody na záhrade" poranil veľký sedací sval.

May zároveň zverejnil aj fotografiu s rúškom na tvári a dodal, že nemá koronavírus. Podľa krátkeho videa je ale jasné, že hudobník je aktuálne na vozíku.

Queen funguje aj 24 rokov po smrti Freddieho Mercuryho:

​Brian ale nerobí zbytočné tajnosti a úprimne priznal, čo sa stalo. "Stret s realitou! Nie, nedostal ma vírus, vďakabohu. Dokázal som si roztrhnúť Gluteus Maximus počas príliš zápalistého záhradkárčenia," napísal May. Spomínaný latinský názov svalu nie je nič iné, ako veľký sedací sval, ľudovo povedané - zadok.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Reality check ! For me. No - the Virus didn’t get me yet - thank God. Hope you’re all keeping extra-safe out there. A decision to relax controls doesn’t suddenly make the danger go away. But me ?? Yes, I’ve been quiet. Reason ? As well as getting over-stretched and harassed by too many demands ... I managed to rip my Gluteus Maximus to shreds in a moment of over-enthusiastic gardening. So suddenly I find myself in a hospital getting scanned to find out exactly how much I’ve actually damaged myself. Turns out I did a thorough job - this is a couple of days ago - and I won’t be able to walk for a while ... or sleep, without a lot of assistance, because the pain is relentless. So, folks ... I need to go dark for a while, getting some complete rest, at home. Please, please don’t send me sympathy - I just need some healing silence for a while. I’ll be back - but I need the complete break. OK ? Thanks. Take care out there. Bri

Príspevok, ktorý zdieľa Brian Harold May (@brianmayforreal),

"Nebudem môcť nejaký čas chodiť a dokonca bez náležitej asistencie ani spať, pretože bolesť je neúprosná. Prosím, prosím, neposielajte mi súcitné príspevky, určitý čas budem potrebovať ticho na liečbu. Vrátim sa. Ďakujem a dávajte si pozor," dodal May v príspevku. Ako je zjavné z ďalších fotiek na Instagrame, May sa neopúšťa a ďalej sa venuje tomu, čo má rád.

Brian Harold May sa preslávil v legendárnej skupine Queen. Je autorom mnohých jej hitov, ako napríklad Tie Your Mother Down, We Will Rock You, Who Wants to Live Forever alebo Save Me. S kapelou vydal 15 štúdiových albumov, pričom v roku 2008 uviedli na trh pod hlavičkou Queen + Paul Rodgers počin s názvom The Cosmos Rocks. V roku 2001 ho ako člena skupiny uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy. O štyri roky neskôr dostal Rad britského impéria CBE za prínos hudobnému priemyslu. V roku 2007 získal titul PhD z astrofyziky, ktorú študoval už pred začiatkom úspešnej hudobnej kariéry.

Súvisiace články

Najčítanejšie