Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Moderátorská hviezda v zúfalej situácii?! Musela ju prichýliť slávna herečka!
Zdielať na

Moderátorská hviezda v zúfalej situácii?! Musela ju prichýliť slávna herečka!

Zdroj: SITA/AP/Matt Sayles

Pred kamerami medzi najúspešnejšie moderátorky talkshow, za kamerami ale nemá práve najlepšiu povesť. Predsa je ale mnoho hviezd, ktoré na Ellen DeGeneres (63) nedajú dopustiť, na čele s jej manželkou, krásnou herečkou Portiou de Rossi (48), známou najmä zo seriálu Ally McBeal. Svoj vzťah zavŕšili manželským sľubom v roku 2008 a odvtedy sú právom považované za jeden z najstabilnejších párov. Aj preto aktuálne Ellen prekvapila priznaním, že sa musela z domu vysťahovať.

Americká moderátorská hviezda Ellen DeGeneres žije už roky s manželkou Portiou de Rossi v rezidencii v Beverly Hills. V posledných dňoch ju však videli, že býva u herečky Courteney Cox (56) a hneď sa začali objavovať špekulácie, či sa nerozišla so svojou manželkou. To však Ellen rázne popiera. Má na to jednoduché vysvetlenie.

Vo svojej vlastnej show Ellen informovala všetkých divákov, ako to je s jej bývaním u Courteney. "Nemáme manželské problémy. Nebývam s Courteney Cox, pretože by ma žena vykopla z domu," jasne sa vyjadrila s tým, že ju považuje za svoju domácu. "Nepovažujem sa za tvoju domácu, beriem to skôr ako spolubývanie," opravila ju Cox, ktorá bola jej hosťom v show. Rozvedená matka sedemnásťročnej dcéry, niekdajšia Monika z Priateľov, pritom rozhodne nie je lesbicky orientovaná. Od roku 2013 sa priatelí s hudobníkom Johnnym McDaidom, jeden čas boli aj snúbencami, Portia sa preto nemusí obávať, žeby vzťah s Ellen prerástol do niečoho vážnejšieho.

Pozrite si časť s Courteney:

DeGeneres vysvetlila skutočné dôvody, prečo býva u kamarátky Courteney. "Predali sme náš dom tu v Beverly Hills a ja som potrebovala miesto, kde by som mohla zostať. A Courtney bola tak dobrá, že mi ponúkla, aby som bývala u nej," zverila sa divákom. "Veľmi sa nevidíme, ale sme spolubývajúce," priznala. Otázne je, prečo tam s ňou nebýva jej dlhoročná partnerka. To sa diváci show ale nedozvedeli, a tak môžu špekulácie pokračovať aj naďalej. Rozchod by však bol prekvapením. Obe si v mnohom veľmi rozumejú, sú aj veľkými milovníčkami a ochrankyňami zvierat. Aj preto sa dali na vegánstvo, hoci Ellen od neho sčasti už ustúpila.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ellen DeGeneres (@theellenshow)

Courteney Cox ale na svoju novú spolubývajúcu aj čosi prezradila zo súkromia. Nie je vraj práve tou najideálnejšiou, čo sa týka poriadku. "No Ellen, povedzme to takto: po prvé, vieš, že si môj style guru. Takže som bola nervózna z toho, že si sa rozhodla u mňa zostať a ja som nič neprerobila. Nebola som tam už rok" priznala sa na margo svojho domu. "Takže som dala všetko vyčistiť a všetko som presunula z pravej časti kúpeľne, aby si mala svoj priestor v šuplíkoch," dodala s tým, že zakrátko na svojej strane našla zubnú kefku Ellen a chýbal jej zas make-up. "Takže v podstate si strašná spolubývajca. Prebrala si moju aj tvoju stranu," zavtipkovala na margo DeGeneres. Tá ale hodila vinu na Rossi, ktorá tam vraj náhodou bola jednu noc.Takže zrejme je predsa len všetko v tomto manželstve v poriadku.

Súvisiace články

Najčítanejšie