Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Heidi Klum (47) ukázala tehotenské bruško! V očakávaní predviedla ešte módnu prehliadku!
Zdielať na

Heidi Klum (47) ukázala tehotenské bruško! V očakávaní predviedla ešte módnu prehliadku!

Archívne video

Niektorí ľudia sa jednoducho narodia pod šťastnou hviezdou. Evidentne sa také čosi pritrafilo aj nemeckej modelke Heidi Klum, ktorá je úspešná vo všetkom, na čo siahne. Navyše, keby nebolo známe, že Heidi má 47 rokov, nikto by jej to netipoval. Je stále krásna a má dokonalú postavu.

Nečudo, že si Heidi Klum spokojne trúfla mať za manžela o 16 rokov mladšieho gitaristu Toma Kaulitza (31). Tí dvaja sú skutočne ako hrdličky a Klum o tom pravidelne informuje celý svet. Hneď na druhom mieste je jej prvorodená, krásna Len, ktorá v utorok oslávila sedemnásť rokov. Heidi neváhala pri tejto príležitosti zverejniť video, kde na slávnej prehliadke spodnej bielizne Victoria´s Secret z roku 2003 bola už vo štvrtom mesiaci tehotenstva. Ale vidieť to na prvý pohľad rozhodne nebolo.

K videu Heidi pripísala aj pár slov k narodeninám dcéry. "Tu už na móle nie som sama. Pokiaľ sa pozriete bližšie, uvidíte malé štvormesačné bruško, v ktorom bola Leni. Milovala som ťa ešte predtým, než si sa narodila a budem ťa milovať ešte dlho potom, čo navždy zavriem zavriem oči," až dojemne vyznala lásku svojej prvorodenej, ktorej biologickým otcom je známy taliansky boháč Flavio Briatore, pôsobiaci aj vo Formule 1. Flavio je veľkým obdivovateľom krásnych žien. Na svoju dcéru je iste veľmi hrdý, aj keď si ju ešte ako malú adoptoval exmanžel Klum, spevák afroamerického pôvodu Seal. S ním má Heidi ďalšie tri deti.

Takto vyzerala Heidi tesne pred pôrodom, keď čakala dieťa so Sealom:

​Je takmer neuveriteľné, že aj po štyroch pôrodoch a veku blízko päťdesiatke ma stále takú skvelú postavu. Keby to šlo, zrejme by sa nebránila tehotenstvu ani so súčasným mladým manželom Tomom Kaulitzom. Ten ju veľmi obdivuje a rád sa ju fotí v polohách, ktoré sú určené zjavne len pre ich oči. No občas niektorú z eroticky ladených fotiek Heidi ukáže svetu a tak ju napríklad videl minulý rok svet nahú za priesvitným závesom. Krásnu postavu aj tvár zdedila po mame aj jej prvorodená dcérka Helene, teda spomínaná Leni. Nečudo, že dvere modelingového sveta sú pre ňu naplno otvorené. Nedávno sa objavila na titulnej stránke Glamour, pre ktorý poskytla aj rozhovor, v januárí sa zas spoločne s mamou dostala do prestížneho Vogue.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Biologický otec Leni ju podporuje v kariére modelky a majú spolu dobrý vzťah, aký sa po rokoch podaril Flaviovi opäť vybudovať aj s Heidi. Tá bola spočiatku veľmi rezervovaná aj voči túžbe dcéry byť modelkou, deti chránila pred očami verejnosti. "Chcela som to robiť od doby, keď som bola mladšia, bola som naštvaná na mamu, že mi to nedovolila. Teraz už konečne môžem robiť modeling, som z toho celkovo veľmi nadšená," priznala sa vychádzajúca hviezda, ktorá dostala prvú ponuku už keď mala 12 rokov. To jej mama nedovolila, ale teraz už uznala, že pokiaľ si to tak veľmi praje, nech sa teda chopí šance. Dobre ale vie, že to tam nie je vždy jednoduché, nie je všetko zlato, čo sa blýska, ale iste jej rada poradí a pomôže. Napokon, ona sama je stále jeho hviezdou.

Modelkina dcéra Leni:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Súvisiace články

Najčítanejšie