Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Svet čakal na narodeninovú fotku Archieho, Meghan a Harry ju aj zverejnili! No to ani nemali robiť!
Zdielať na

Svet čakal na narodeninovú fotku Archieho, Meghan a Harry ju aj zverejnili! No to ani nemali robiť!

Archívna reportáž

Presne 6. mája oslávil malý Archie Harrison Mountbatten-Windsor, ako znie celé meno chlapčeka, druhé narodeniny. Pre svoj pôvod, či lepšie povedané pre rebelských rodičov patrí rozhodne medzi najsledovanejšie deti sveta. Všetci neustále čakajú na akúkoľvek fotku, kde by si chlapčeka pozreli a mohli by zhodnotiť, či podoba s otcom stále pretrváva. Tentokrát ale zavládlo veľké sklamanie.

Meghan pred dvomi mesiacmi v talkshow Oprah Winfrey prezradila, že počas prvého tehotenstva, keď čakala Archieho, zažívala v Británii ťažké chvíle. Jedným z dôvodov mali byť aj obavy nemenovaného člena kráľovskej rodiny, akú bude mať Archie farbu pokožky, či bude dosť svetlá, aby to bolo akceptovateľné. Tieto slová vzbudili azda najväčší rozruch a Meghan a Harry si pre toto naznačenie rasizmu dosť výrazne pohoršili. Akurát, že to platí najmä pre Britániu a čiastočne Európsku úniu, naopak, v USA ich dočista zbožňujú a stávajú sa z nich najlepšie platené celebrity.

No ak sú na niečo skúpi, je to samotný Archie. Či lepšie povedané, jeho podobizeň. Len veľmi vzácne červenovlasého chlapčeka ukazujú svetu. No na narodeniny si už svet robil zálusk na novú fotku.

Zhruba o mesiac sa Archie dočká sestričky:

Aj sa dočkali, ale rozhodne nie toho, v čo dúfali. Na webe svojej neziskovej charitatívnej organizácie Archewell skutočne zverejnili fotku malého oslávenca, no v podstate ani nemuseli. Malý oslávenec je totiž na zábere otočený ku kamere chrbtom.

Text k fotke je tiež na prvý pohľad mätúci, keďže nie je tak úplne o Archieho narodeninách. No dokonalo tento sviatok rodičia využili na pýtanie si príspevkov na vakcínu proti covidu pre celý svet, bez rozdielu. Fotka Archieho prezrádza celkom jasne aspoň niečo - chlapček má poriadne husté vlasy. To ale fanúšikom páru nestačilo a poriadne sa do nich obuli: "Má zmysel takéto fotky vôbec zverejňovať?" Niektorí sa však pýtali, či sa náhodou za Archieho tvár nehanbia a najväčší konšpirátori tvrdia, že to vôbec nemusí byť on. Otázka skutočne znie, prečo synčeka neukazujú, no odpoveď je jednoduchá - ukazujú, čoho dôkazom je zopár snímok či videí, kde bolo Archieho bez problémov vidno. A je zjavné, že je celý otec. 

Súvisiace články

Najčítanejšie